שאלה לגבי פאזל עגול

רותה25

New member
שאלה לגבי פאזל עגול

חברים שלי קנו פאזל כדור של 540 חלקים. והם שאלו אותי איך מרכיבים אותו, אבל אין לי מושג כי אף פעם לא ראיתי את הפאזל הזה. יש פה מישהו שהרכיב פאזל כדור ויכול לספר לי איך הוא התחיל אותו?

ssyוM

New member
כן הרכבתי ../images/Emo13.gif

החלקים ממוספרים לכן את המיון וההרכבה ערכתי על פי המיספור . מאוד פשוט להרכבה וכייפי לאללה .

מה שמיסי אמרה+

אני התחלתי לנסות להרכיב לפי הציור ואז מספרים ואז הציור וכן הלאה... יש כזה עיגול, כמו דיסק כזה, שאמור לעזור בהרכבה לפי הציור...אני לא יודעת איך להסביר=/ בכל אופן, אני לא נהניתי מההרכבה, היא היתה דיי טכנית, ואם אני זוכרת נכון החלקים ממש דומים, ז"א זה כמו עיגולים כאלה שחוזרים על עצמם, כך שחשוב להסמך על המספרים, לי זה הפריע. בכל אופן, אחרי שקניתי שניים והרכבתי אותם אחד אחרי השני, החלטתי לא לחזור על זה אבל אני מניחה שזה עניין של טעם אישי. בכל אופן, שבת שלום! פרבולה

רותה25

New member
תודה לשתיכן ../images/Emo24.gif

אני אעביר לחברים את המידע, ואני מקווה שהם יסתדרו איתו... מקסימום אם הם יתייאשו אולי הם ייבקשו ממני שאני ארכיב אותו

ssyוM

New member
../images/Emo45.gif מידע חשוב ...

למי שמעוניין להרכיב ע"פ תמונת הכדור יש דיסק וסרגל שמטרתם "פריסת" תמונת הכדור כלומר, הצגה דו מימדית של האיור התלת מימד
.

jocie1

New member
כן הרכבתיכדור של 243 חלקים

התחלתי מהקוטב לפי המספור 1-5 והמשיכתי לפי העשרות והמאיות. בשלב מסוים עבדתי אך ורק לפי התאמת הגלגלים והפסים, כיון שהמיספור של החלקים לא היתה עקבית בטבעות. העקרון עבודה דומה בכל הגדלים. מאוד נהניתי מהרכבת הכדור. ממליצה בחום.

MEGA GAME3

New member
Jocie...

את ללכת לפי הצבעים והצורות של החלקים ולא לפי מספור החלקים.

jocie1

New member
בהתחלה הלכתי לפי המספור ורק אחרי שני

סיבובים של הרכבה נטשתי את הרעיון ונצמדתי לפי התמונה בלבד.

למעלה