שאלה לגבי עתיקות

ורבנה

New member
שאלה לגבי עתיקות

שלום לכולם רציתי לשאול לגבי איך מתנהלת מכירה של עתיקות באיביי. אם אני מוכרת דבר בעל ערך , בסכומים של מאות או אלפי דולרים. מהי הדרך הבטוחה ביותר לשלוח דבר כזה? וכן איך אני מבטיחה שהקונה לא יחזיר לי מוצר אחר מזויף בטענה שזה לא המוצר שנמכר וכד'? בקיצור, איך עושים את זה מבלי שיהיו פאשלות? תודה מראש לעונים שבוע טוב

טלי5555

New member
שאלה קלאסית

לשמוליק

goolgol

New member
אז ככה - אתחיל מהשורה התחתונה

אין %100 מניעה מפאשלות וכל פעם שאני שולח משהו יקר, אני בחשש שלא יקרה פנצ'ר. אוזי נתן פעם קישור לחברה ששולחת את הפריט ואז ושהאדם מקבל הוא גם משלם ואז הם משלמים למוכר. (נשמע מסובך?שכחתי את השם והקישור) פטפטת שלנו נעקצה לא מזמן ע"י מישהו מאוסטרליה . אני בד"כ שולח בems או dhl , מודיע ללקוח שאם הוא קונה, אז שידע שהקונה צריך לתת בנוסף לכתובת גם טלפון שלו, והחברת משלוחים מתאמת איתו ויגיע שליח ויחתים אותו על הפריט. תתפלאי - זה מרתיע נוכלים... לאמר לך שאין עקיצות?בטח שיש, לדעתי צריך גם לגשש אצל הלקוח, לראות את הפידבקים שלו, לנהל איתו תכתובת לפני ששולחים. סתם לשאול כלמיני שאלות , לנסות לראות אם הוא בעייתי - זה גם מסננת טובה. אם את עדיין חוששת - אל תתחילי אפילו עם איביי, יש מספיק בתי מכירות פומביות בארץ שימכרו עבורך בבטחון מלא. מקווה שעזרתי.

ורבנה

New member
כן. עזרת מאוד

תודה בהתייחס לעובדה שאין לי מושג קלוש. שמחתי לדעת שאני לא פרנואידית, אלא זהירה. אשמח לקבל שמות של בתי מכירות פומביות בארץ

goolgol

New member
בבקשה

גלריה בן עמי בת"א, תירוש בהרצליה פיתוח, אגוזי בת"א ויש עוד, אני מצרף קישורים לחלק.

למעלה