שאלה לגבי עיקור הי האם אפשר לעקר כלבה סמויאדית בגיל 9? מהם הסיכונים הכרוכים בכך? תודה
J jokeror New member 21/5/07 #1 שאלה לגבי עיקור הי האם אפשר לעקר כלבה סמויאדית בגיל 9? מהם הסיכונים הכרוכים בכך? תודה
E enbalush New member 21/5/07 #2 הסיכונים לכלבה קשישה הם בחומרי ההרדמה, אך בקלות אפשר לבדוק זאת בבדיקת דם מקיפה (עולה 200 ש"ח בערך) ואז אתם יכולים לגלות בכלל מה מצבה (כך גילינו שלכלב הקשיש שלי יש דלקת בכבד, אחרת לא היינו יודעים בחיים), יש לה גרורות או גידולים?
הסיכונים לכלבה קשישה הם בחומרי ההרדמה, אך בקלות אפשר לבדוק זאת בבדיקת דם מקיפה (עולה 200 ש"ח בערך) ואז אתם יכולים לגלות בכלל מה מצבה (כך גילינו שלכלב הקשיש שלי יש דלקת בכבד, אחרת לא היינו יודעים בחיים), יש לה גרורות או גידולים?
J jokeror New member 21/5/07 #3 לא אין לה כלום יושב אצלי חבר ואני לא מצליחה לשכנע אותו לעקר את כלבתו הוא מפחד שתאבד את שמחת החיים ושהיא לא תעמוד בניתוח חושב שלא בריא לעקר בגיל מבוגר
לא אין לה כלום יושב אצלי חבר ואני לא מצליחה לשכנע אותו לעקר את כלבתו הוא מפחד שתאבד את שמחת החיים ושהיא לא תעמוד בניתוח חושב שלא בריא לעקר בגיל מבוגר
E enbalush New member 21/5/07 #4 את שמחת החיים היא לא תאבד מה הגיל המקסימלי של סמויאדים? איך היא מבחינה בריאותית?
J jokeror New member 21/5/07 #5 בטח עד גיל 12-14 מבחינה בריאותית הכלבה היא בסדר אפשר למות מהעיקור מסיבוכים או משהו? כלומר: האם יש סיכונים חוץ מההרדמה
בטח עד גיל 12-14 מבחינה בריאותית הכלבה היא בסדר אפשר למות מהעיקור מסיבוכים או משהו? כלומר: האם יש סיכונים חוץ מההרדמה
E enbalush New member 21/5/07 #7 שוב אם היא חולה אז זה יכול לסבך אותה אבל זה רואים בבדיקות דם. הניתוח עצמו לא מסוכן, הסכנה הוא רק בבריאותה של הכלבה.
שוב אם היא חולה אז זה יכול לסבך אותה אבל זה רואים בבדיקות דם. הניתוח עצמו לא מסוכן, הסכנה הוא רק בבריאותה של הכלבה.