שאלה לגבי קערות עיסת נייר האם ניתן לשים בקערות אלו אוכל חם? או סלטים? (בגלל הלכה)
ט טליונת1 New member 24/10/04 #1 שאלה לגבי קערות עיסת נייר האם ניתן לשים בקערות אלו אוכל חם? או סלטים? (בגלל הלכה)
ט טליונת1 New member 24/10/04 #2 שאלה לגבי עיסת נייר האם ניתן לשים בקערות אוכל חם או סלטים (בגלל הלכה)?
L lilachh New member 24/10/04 #3 אני ממש לא הייתי לוקחת סיכון ../images/Emo31.gif אולי לשים פירות כמו תפוחים ובננות לפני שהם מקולפים או נשטפים, אבל כל מוצר מזון אחר אחר ממש לא הייתי שמה בטח ובטח לא אוכל חם וסלט.
אני ממש לא הייתי לוקחת סיכון ../images/Emo31.gif אולי לשים פירות כמו תפוחים ובננות לפני שהם מקולפים או נשטפים, אבל כל מוצר מזון אחר אחר ממש לא הייתי שמה בטח ובטח לא אוכל חם וסלט.
L lilachh New member 24/10/04 #4 ואגב זה תקף בכלל לכל עבודה כם לכלי עץ או זכוכית מצופה מפיות ולכה ...מגע של אוכל עם לכה לא נראה לי רעיון להיט
ואגב זה תקף בכלל לכל עבודה כם לכלי עץ או זכוכית מצופה מפיות ולכה ...מגע של אוכל עם לכה לא נראה לי רעיון להיט
S smady a New member 24/10/04 #5 לאאאאאאאאא זה רעיל. זה או לנוי, או לשים אגוזים מקסימום. תכשיטים קישוטים. לא מזון ישיר. תפוזים.