שאלה לגבי עין הרע

Novo8

New member
שאלה לגבי עין הרע

במשך כמה שנים יש שכן שגר בקירוב אל ביתי שנהג להטריד אותי לעיתים. תחושותי הנחו אותי שגורמים שליליים השתמשו בו ככלי כדי ליצור בי פירצה שגרמה לי לנזקים. עברתי כל מיני טיפולים אלטרנטיבים וגם קיבלתי חותם מאדם המתעסק בחותמים וחשתי שזה עוזר. מה את אומרת על הנאמר, האם תוכלי לעזור לי לדעת שאני בדרך הנכונה, ושהצלחתי להביא את עצמי למקום טוב? האם אותו שכן שהטריד/מטריד אכן היה בובה של גורם שלילי אחר ? בתודה גדולה.

רותי 11

New member
Novo8 יקירי

אתה בטח מבין שלא היה יכול לקרות לך כלום אם לא אפשרת את זה לכן שום דבר לא יכול לקרות לך אם לא תשווה איתו תדר שחרר את אותו שכן, יכול להיות שהוא מתעסק עם דברים שליליים ויכול להיות שאלה הם סתם הפחדים שלך. לשאול ולבדוק לגביו אני לא מורשית אבל לגבייך אם אתה בדרך הנכונה? כל עוד תאמין שאתה מוגן אתה תהיה מוגן וכל עוד אתה תמשיך להאמין שאתה זקוק להגנה אתה בעצם מאותת שאתה חשוף תבין שהמחשבות שלך יכולות לפרוץ הכל, אפילו את ההגנות הטובות שתשים על עצמך. ואגב על איזה חותם מדובר?

Novo8

New member
מדובר בחותם

חותם השבעת מלאכים, שמות המלאכים מהמצוינים בקמע זו משוייכים ל"אנא בכח". אלו חותמים אישיים שאותו אדם העוסק בכתיבתם כתב לי. איני בטוח כיצד הקמע השפיע עלי אבל אני חש שהוא עורר משהו. גם איני בטוח לכל נושא הקמעות והחותמים, עד כמה נחוצה, אם בכלל עזרתם. אבל מה שנוכחתי לדעת זה שיש משהו בכל הנושא. מה את אומרת? בתודה :)

רותי 11

New member
האמת לי אישית יש בעיה עם כל

עניין הקמעות למיניהם - זה עידן האדמה פרופר אני לא אוהבת להחזיק קמעות, בלאם אתה חש שזה עושה משהו מצויין

Novo8

New member
אז לאיזה עידן הם שייכם אם כך?

שייכת את העובדה שזה עידן האדמה, אז נתת לי להסיק שהם משויכים לעידן אחר שהיה? אני חשתי שהוא עושה משהו מיוחד שלא ניתן להסביר במילים, אני חושב שזה סוג של הגנה, ואיני מצטער בדיעבד על זה שקיבלתי ממנו את החותם. בינתיים לא הרגשתי דבר שלילי שהיה משויך אליו, ועברו כבר כמה חודשים. אז אני יכול להניח שהוא לא הזיק, יכול להיות שהוא עזר לי ללכת בדרך הנכונה. בתודה.

רותי 11

New member
זה מה שאמרתי זה שייך

לעידן האדמה ואנחנו בפיתחו של עידן חדש עידן האש.

למעלה