שאלה לגבי עדשות O:

suika

New member
שאלה לגבי עדשות O:

אם אני אזמין עדשות בסופ"ש הזה, מה הסיכוי שהן יגיעו בזמן למפגש? אני פשוט רוצה להשקיע בעדשות למישה כי היא אחת הדמויות הכי אהובות עליי.
בנוסף, יש לי עיניים אלרגיות, אז אני צריכה עדשות היפואלרגניות (אם יש דבר כזה?). מישהו יכול להמליץ לי על אתרים?
תודה רבה 3>

happy berry

New member
אני הזמנתי את שלי לפני שבוע במשלוח מהיר,

ואני עדיין בספק אם הן יגיעו בזמןO:

אני הזמנתי את שלי מחנות בשם דולי-איי , עם משלוח מהיר שאמור להגיע תוך שבוע-שבוע וחצי.
בכל מקרה, אין לי מושג אם העדשות היפואלרגניות או לא, אבל אל תקחי סיכונים עם העיניים שלך, תקני עדשות בארץ דרך חנויות אופטיקה למיניהן,
זה אמנם יקר יותר, אבל לפחות יהיה בריא לך לעיניים ובטוח יגיע בזמן.

suika

New member
זה סגול.

אני לא בטוחה שבחנויות אופטיקה אני אמצא עדשות סגולות במחיר נורמלי XD תודה בכל מקרה, אני כבר אוותר על עדשות לפסח ואקנה פעם הבאה מראש XD

happy berry

New member
את בטוחה?

בחנות אופטיקה הקבועה שלי [מכיתה ג',לול] מוכרים עדשות צבעוניות,גם סגולות [אני יודעת ספציפית על סגול כי ביררתי במיוחד] ב-100 שקלים לזוג עדשות חודשיות ללא מספר, ו160 לזוג חודשיות עם מספר...

Inimi

New member
תפוזבל ):< אהם - אני עם התגובה מעליי

כמה שידוע לי, יש עדשות צבעוניות, גם בצבע סגלגל/סגול, באופטיקה הלפרין שאפשר לקנות.
מאוד שקלתי לקנות אותן לאיבן אבל שהלכתי לבדוק לא היה להם בסטוק אז ויתרתי XD (יומיים לפני הכנס - יאי!).
בעיקר אם את רגישה, עדיף לקנות בארץ ^^
בהצלחה!

KerenLin

New member
הווו עדשות! יאי!

אז נתחיל עם זה שגם לי יש אלרגיות בעיניים, ועדשות שהן עם יותר מ14% מים יושבות בסדר גמור ולא מציקות.

עכשיו, אם את רוצה עדשות סירקל לנסס (שמגדילות את העין) אני חושבת שיהיה קצת יותר קשה לקבל אותן בזמן כי הן באות מרחוק.
אבל, אם את רוצה עדשות רגילות של צבע, יש את החנות הנהדרת הזאת: http://www.foureyez.com/ שיש לה גם מבחר גדול, גם מחירים נוחים והמשלוח שלהם יגיע תוך שבוע.
המינוס היחיד שבעדשות שלהם אין מספר, בניגוד לסירקל לנסס שבחלקן הגדול יש.

ו......זהו D:
בהצלחה~

suika

New member
אני לא צריכה מספר XD

אבל תודה רבה! עכשיו למצוא עדשות! *הכנס צחקוקו מרושע פה*

Celes

New member
שאלה לגבי העדשות מהאתר שנתת

התאר שנתת לו קישור נראה ממש מעולה, והעדשות שלו נראות ממש טובות, והמחירים מעולים. עכשיו יש לי רק שאלה קטנה, כי אין באתר ממש הסבר. מה ההבדל בין עדשות color vision לעדשות רגילות? זה מראה בדיוק את אותן העדשות, רק ש-color vision קצת יותר יקרות.

KerenLin

New member
אתה צריך לקרוא את מה שכתוב שם

יש עדשות יקרות יותר שמחזיקות שנה, לעומת עדשות זולות יותר שמחזיקות בין חודש לשלושה חודשים.
ההבדל במחיר זה בעיקר הכמה זמן הן מחזיקות :)

למעלה