BIG CHEVY, אתה בצוות עם רן?
מ מני 22 New member 18/1/04 #30 ביג ....... רן זה סיטון הנווט, ושמעון ראובן נהג, ומי זה גיא ושי ? זה גיא רפאל ושי שמעוני? הם מצוות ניר? שי היה בגתוס ורפאל היה בפרוג`יפ ! תתקן אותי אם אני טועה
ביג ....... רן זה סיטון הנווט, ושמעון ראובן נהג, ומי זה גיא ושי ? זה גיא רפאל ושי שמעוני? הם מצוות ניר? שי היה בגתוס ורפאל היה בפרוג`יפ ! תתקן אותי אם אני טועה
נ נוAה של הים New member 18/1/04 #23 גם אח של נוAה מתעסק בזה... נוAה תנסה להכין משהו השבוע... איזה משהו שיהיה כיוון. וגם כמובן אדבר עם תפוז.
גם אח של נוAה מתעסק בזה... נוAה תנסה להכין משהו השבוע... איזה משהו שיהיה כיוון. וגם כמובן אדבר עם תפוז.
T tooom New member 18/1/04 #24 למה שלא כל אחד יעלה לפורום את הרעיונות שלו. ואז יהיה מבחר יותר גדול להחליט על מה ללכת.
נ נוAה של הים New member 18/1/04 #28 ברור - זאת הכוונה תראה הודעה למעלה... וטוב לראות אותך פה סוף סוף!
B BIG CHEVY New member 18/1/04 #31 אז יאללה נועה.. תכריזי על בניית לוגו לפורום בהודעה חדשה ואת ההצעות ישרשרו
נ נוAה של הים New member 18/1/04 #32 כל אחד יכול לעשות את זה ../images/Emo13.gif בשביל זה לא צריך את נוAה...
מ מני 22 New member 18/1/04 #27 אישתי מדליקה אותי אתה יכול.... מאיפה זה מגיע.. ,סתם... אז כמו שכתבו שכל אחד יעלה ראיון וכמובן ניתן עדיפות לרעיון של המנהלת. בהצלחה.
אישתי מדליקה אותי אתה יכול.... מאיפה זה מגיע.. ,סתם... אז כמו שכתבו שכל אחד יעלה ראיון וכמובן ניתן עדיפות לרעיון של המנהלת. בהצלחה.