שאלה לגבי סנדלים איפה אני יכולה לקנות סנדלים לא מעור שייראו טוב ויהיו מספיק ייצוגיות לעבודה? תודה
ג גונציפונצי New member 25/4/14 #1 שאלה לגבי סנדלים איפה אני יכולה לקנות סנדלים לא מעור שייראו טוב ויהיו מספיק ייצוגיות לעבודה? תודה
ק קרקלה New member 26/4/14 #2 יש בכל מקום נעליים סינתטיות ממליצים הרבה פעמים על רוני קנטור, אבל אין צורך - יש המון. צריך לרדת שתי רמות מחירים ולמצוא אותן. גם בקניונים בחנויות הזולות או בכמעט כל חנות בדגמים הזולים יותר, אבל בוודאי בחנויות כמו בתחנה המרכזית בת"א בקומת הנעליים. מבחר ענק.
יש בכל מקום נעליים סינתטיות ממליצים הרבה פעמים על רוני קנטור, אבל אין צורך - יש המון. צריך לרדת שתי רמות מחירים ולמצוא אותן. גם בקניונים בחנויות הזולות או בכמעט כל חנות בדגמים הזולים יותר, אבל בוודאי בחנויות כמו בתחנה המרכזית בת"א בקומת הנעליים. מבחר ענק.
L lollapalooza New member 27/4/14 #3 כמעט בכל חנות שאינה סופר יקרה ברשתות הרגילות בטוח יש, בחנויות שלא מתהדרות בנעלי עור ב - 700 שקל. אני מוצאת בחנויות רגילות וממש לא צריך לחפש מקום מיוחד.
כמעט בכל חנות שאינה סופר יקרה ברשתות הרגילות בטוח יש, בחנויות שלא מתהדרות בנעלי עור ב - 700 שקל. אני מוצאת בחנויות רגילות וממש לא צריך לחפש מקום מיוחד.