שאלה לגבי סים סיטי 4...

Poi§on

New member
שאלה לגבי סים סיטי 4...

בניתי רכבת עם מסילות והכל...אבל הרכבת לא זזה! מישהו יכול פשוט להסביר לי איך בונים את הרכבת נכון, הפסים צריכים להיות צמודים לתחנת רכבת? איפה התחנת רכבת עצמה צריכה להיות בנויה? עזרו לי!!

Stillwater

New member
ת'אמת...

אני גם באותה בעיה בניתי מסילות, תחנות, חיבורים לערים אחרות אבל אין רכבת על הפסים!

Poi§on

New member
בדיוק! למה אין רכבות על הפסים?

ואם למשל אני רוצה לעשות כביש על הפסים עצמם ושיהיה מחסום איך עושים את זה? אני גם מתקשה לעשות מחלפים וגשרים עם הכבישים! גאד זה קשה!

elcool

New member
איזה רכבת בנית?

כשעושים עסקאות, המוצרים לא עוברים בכבישים, אלא ברכבות אז צריך שליד כל אזור תעשיה תהיה תחנה קטנה (השניה) ושתתחבר לעיר שאיתה עשית את העיסקה. אתת תראה רכבת עוברת רק פעם בחודש שהעיסקה פועלת. אנשים משתמשים ברכבת נוסעים רק המרחק יותר גדול מהעיר הקטנה ביותר (יש שלוש גדלי ערים. קטן בינוני וגדול). אז רכבת בעיר הקטנה ביותר לא תעזור לאף אחד. אם אתה רוצה לבנות כביש מעל הפסים פשוט תגרור את הכיש/הפסים שני משבצות אחרי ההצתלבות. אי אפשר לבנות כביש לבד על פסים, כביש על פסים בפניה. אבל השיפור המשמעתי הוא שאפשר לבנות כביש מעל פסים שמאלכסון ולהפיך. --- בקשר למחלפים. את המחלף הראשון (כביש מהיר עם כביש מהיר) לא הצלחתי לבנות. אבל את המחלף השני אפשר לבנות שהכביש הרגיל הוא שני משבצות מהכביש המהיר. המחלף השלישי נבנה אוטומטי כשאתה מעביר כביש רגיל מתחת לכביש המהיר. אבל אם אתה מעביר קודם את הרגיל ואז את המהיר מעליו, אז צריך לבנות את המחלף הזה ידני. עוד שאלות?

למעלה