שאלה לגבי נסיון טבעי

מצב
הנושא נעול.
שאלה לגבי נסיון טבעי

שאלה לגבי נסיון טבעי
אנחנו עכשיו בהפסקה יזומה של חודשיים מטיפולים, וזאת מאחר ובעלי התחיל לקחת צמחי מרפא ואנו רוצים לחכות עד שהם יתחילו להשפיע. בכל זאת הייתי רוצה לנסות את הדרך הטבעית. איך עושים את זה? (הכוונה היא לדרך עם המדחום?, מה בודקים?)

מקפיצה

שאלה לגבי נסיון טבעי
אנחנו עכשיו בהפסקה יזומה של חודשיים מטיפולים, וזאת מאחר ובעלי התחיל לקחת צמחי מרפא ואנו רוצים לחכות עד שהם יתחילו להשפיע. בכל זאת הייתי רוצה לנסות את הדרך הטבעית. איך עושים את זה? (הכוונה היא לדרך עם המדחום?, מה בודקים?)
מקפיצה
האם מישהי יודעת?

המדחום זו לא שיטה כל כך טובה

שאלה לגבי נסיון טבעי
המדחום זו לא שיטה כל כך טובה
כי גם אם אין שום שינויים בגלל מחלות או שאר מרעין בישין, עדין המדחום מראה עליה של חצי מעלה ברגע שהביוץ נגמר. כלומר - את מודדת כל יום חום וברגע שהוא עולה בחצי מעלה - מאוחר מדי וכבר בייצת. פעם עשו את זה כי לא היה משהו אחר ורק אחרי כמה חודשים - בהנחה שהביוץ תמיד באותו יום, אפשר לדעת משהו. יש ערכות ביוץ שאמורות להראות את זה אבל אני מעולם לא הצלחתי להעזר בהן - תמיד יצא שאין בכלל ביוץ והצלחתי לסתור את זה עם בדיקת דם. הביוץ אמור להיות 14 יום לפני דימום הוסת. כדאי להתחיל לקיים יחסים יום כן יום לא כמה ימים קודם לכן. יש עוד שיטה - לקראת הביוץ רירית הנתיק משנה את מרקמה ונהיית שקופה ודלילה - גם זה סימן שהביוץ בדרך. מאחלת לך הפסקה טבעית, מהנה ופוריה! כבר שמעתי על כמה וכמה הצלחות עם צמחי מרפא!

אפרת12

New member
אני חושבת שבפוריות יש מאמר שכתבה

שאלה לגבי נסיון טבעי
אני חושבת שבפוריות יש מאמר שכתבה
מעיןבר בעצם - למה אני חושבת יותר מידי
הנה שיטת המודעות לפוריות

מצב
הנושא נעול.
למעלה