שאלה לגבי נייד דחוף!!

bukovs

New member
שאלה לגבי נייד דחוף!!

שלום אני מחפש נייד שיענה לי על הצורך לשלוח תמונות סטילס דרך הרשת בזמן אמת,אני מבין במחשבים נייחים אבל לא בניידים,תכלס אני יודע שמה שצריך זה כרטיס רשת אלחוטי וחיבור לנייד שלי,אבל אשמח לקבל עוד מידע,וגם לגבי כל פטרון אחר שיענה לי על הצרכים(פאלם או כל דבר אחר) אני לא מחפש חדש(עניין של מחיר)אלה רק משהו אפילו משומש וישן שרק יענה לצורך הזה,בבית יש לי מחשב תותח.תודה ושבת שלום

יאיר B

New member
אתה צריך שיהיה לך חיבור לרשת באופן

קבוע לצורך זה. אם במקום שאתה נמצא כל הזמן יש רשת אלחוטית (WiFi) אז תוכל להתחבר עם הנייד לרשת האלחוטית (אם היא לא חסומה בסיסמא כמובן, צריכה להיות רשת ציבורית או שיהיה לך את הסיסמא) ודרכה לשלוח תמונות. כל מחשב נייד שנמכר כיום בא עם כרטיס רשת אלחוטית (ואם אתה רוצה משומש ואין לו כרטיס כזה, ניתן לקנות אחד בעלות של כ-150 ש"ח). יכול להיות שאפשר גם עם פוקט לעשות את זה (לחבר את כרטיס הזיכרון של המצלמה לפוקט ולמשוך ממנו את התמונות, להתחבר איתו לרשת אלחטית כנ"ל ולשלוח דרכה - תשאל גם בפורום פוקט PC). אם אין רשת באופן קבוע - תוכל לשלוח דרך הרשת הסלולארית (אבל מודבר בתעריף מאוד יקר לחברת הסלולאר).

bukovs

New member
בקשר לרשת??

אני לא במקום אחד,מדובר על צילום עיתונות,פשוט צריך לשלוח מכל מיני מקומות תמונות ומהר,ואין לי מושג איפה כן יש רשת אלחוטית ואיפה לא, אני מאמין שכל צלמי העיתונות וכו שולחים בדרך כל שהיא,ואם דרך הנייד זה יקר אז יש איזה דרך,(ובטח הדרך הפשוטה היא שהעבודה משלמת את הנייד חחח אבל זה לא המקרה שלי

יאיר B

New member
אני לא עיתונאי ואני לא יודע מה הם

עושים. אם אין רשת אלחוטית במקום, הדרך היחידה להיות מקושר לאינטרנט היא דרך סלולארי. מתוך הנחה שיש לך מחשב נייד/מחשב כף יד, פנה לחברת הסלולאר שלך לקניה של מודם סלולארי וחבילת גלישה ברשת (וכאמור זה לא יהיה זול). לא מכיר דרך אחרת לתקשורת אינטרנט.

bar666xp

New member
יש כמה פיטרונות

1. מכשירים כמו פוז של פלאפון או MIO באורנג' וסלקום מכשיר PPC וסלולרי מובנה בו. 2. נייד ומודם סלולרי (פלאפון מציעה את הפס הרחב ביותר אגב) אפשרי גם עם פוז לדוגמה אגב בחיבור USB/איפרה אדום. (אם אני זוכר נכון כמעט כל מכשיר סלולרי מהדור השני ומעלה אפשר לחבר בUSB אבל רוחב הפס לא יהיה גדול במיוחד להבדיל הפוז לדוגמה משמש כמודם 2.4MPS כמו הכרטיסים) 3. עד כמה שידוע לי בכל סניפי מקדונלד לדוגמה יש WIFI. הבעיה היא המחירים של החבילות באינטרנט סלולרי שהם לפי מגה ואין חבילה ללא הגבלה עד כמה שידוע לי בנוסף לכך החברה היחידה שרוחב הפס שלה טוב היא פלאפון...שהמחשירים שהם מציעים הם ללא אפשרות WIFI. אורנג' רוחב פס סביל סלכלום עד כמה שידוע לי הכי גרוע אבל הכי זול.

למעלה