שאלה לגבי מתנ"א

בונדית

New member
שאלה לגבי מתנ"א

למה כאשר מגיעים למשמרת במתנ"א קודם כל הנשקים היחידים שיש הם מגלים ועליהם אין אנו מורשים לחתום או לבצע מטווח, אין אקדחים אישיים שכל מתנדב יכול לחתום עליהם בתחילת משמרת בדומה ליחידות המתמי"ד בערים אלא אם הוא בעל אקדח פרטי ברישיון המאושר לשימוש בעת משמרת ואין מספיק מכשירי קשר?

sabal1

New member
רק לגבי המג"לים...

אני לא יודע באיזה מתנ"א את... בכל מקרה, מתנ"א ת"א מעבירים מתנדבים מטווחים על מג"ל ואז אין שום בעיה לחתום על הנשק הזה. יתרה מכך, אוי לראשו של ר´ משמרת שמוציא ניידת בלי לפחות נשק ארוך אחד.

בונדית

New member
אני במתנ"א ת"א

וככל הידוע לי לא היה אישור לטווח על מג"ל ועל המתנדבים לצאת עם קרבין והבעיה היא שאין יותר מנשק אחד ולמה לא נותנים לנו אפשרות לחתום על אקדח? מה עם מכשירי קשר?? בזמן תאונה אתה כמו מפגר צועק לשוטר ועושה לו חידון בפנטומימה

מתנדב

New member
בונדית, במתנ"א אין לכם אקדחים

למתנדבים?, אצלנו ביח"מ, (במתמיד, בית"מ) - יש אקדחים לכולם, כל מי שמגיע למשמרת חותם על אקדח, וכמובן גם קראבין אחד ברכב... אז אם מה אתם כן הולכים למשמרת?

sabal1

New member
אין להם

כי למתנ"א (ת"א בכל אופן) אין אקדחים שנמצאים בארון נשק ביחידות כמו במרחבים למשל, שם כל שוטר חתום על אקדח מול הנשקייה, מכיוון שאין אפשרות לשלוח מתנדבים לחתום על נשקים כל תחילת משמרת בנשקייה אז זהו המצב...

מתנדב

New member
ולמה לא מביאים לשם אקדחים?

שיהיה ארון נשק מיוחד למתנדבי המתנ"א, אצלנו במרחב לכיש גם אין במתנ"א עצמו, אבל יש בבסיס שהמתנדבים לוקחים משם, ותמיד יש אחד שאחראי על זה, ומחתים את המתנדבים על אקדחים, וקראבינים לקלאסי....

בונדית

New member
במתנ"א אין ביחידות התנועה והמתמי"ד

בתוך הערים יש אפשרות לחתום על אקדח בתחילת המשמרת

בונדית

New member
סומכים על השוטר/שוץף שאיתנו

שידע לפעול בעת הצורך ולהגן עלינו על הנשק הארוך אבסורד לא???? מה עוד שאין לך גם קשר עם לחצן מצוקה במידת הצורך - החיים שלנו מאוד שווים

למעלה