שאלה לגבי משקל!

ביבי 5

New member
שאלה לגבי משקל!

התינוקת שלי נולדה בדיוק אתמול לפני חודשים ,נולדה במשקל 2,380 ואתמול נישקלה 4,170 ,יש לצין שנישקלה לפני חודש והיתה 3,400 קצת היתי עצובה בגלל המישקל האם הוא תקין? וכמה צריך לעלות בשבוע ?

1טלטלים

New member
חזרתי...

אני פה.מצטערת שחיכית לתשובה.לקח לי זמן להשכיב את הקטנה שלי לישון וגם לטפל קצת בבעלול הרעב. אז ככה...נדמה לי שהיא די בסדר.נצאה מנקודת הנחה שתינוק אמור לעלות בשבוע(מקסימום)150 ג"ר עד השבוע שישי לחייו,האם אותו מס' ג"ר ממשיכים לעלות גם אח"כ,אני די לא בטוחה בתשובה ולא רוצה סתם לחפף אותך.נסי לעשות חשבון פשוט,תראי אם יוצא לך פחות או יותר 150 לשבוע,שזה כאמור המקסימום. אני שונאת מס'וכשזה מגיע להנקה השנאה שלי רק....כל עוד קטנה שלך נראית מרוצה,נינוחה,את מניקה לפי דרישה שלה משני הצדדים,מקפידה על תפיסה טובה,נמנעת מלתת לה תמ"ל/מים אלא רק הנקה,יש לה מספיק טיטולים רטובים ביממה הכל צריך להיות בסדר,כי סה"כ פועלים לפי הכללים ומנהלים משק הנקה יעיל ותקין. הייתי רוצה ששגית תענה על השאלה,אני לא מתמצאת כל כך בעקומות וכאלה. הפסיקי לדאוג והמשיכי להניק כרגיל ולהביט רק בה. אמא של טל

ביבי 5

New member
את תמיד עוזרת לי!

גם אם לא ענית לי על השאלה, קיבלתי ידע ותמיכה שאני זקוקה לה בתקופה זו של חיי ,אני קצת עצובה אז תודה.

1טלטלים

New member
לביבי5 עוד קצת עידוד

אל תהיי עצובה,בסופו של דבר הכל מסתדר לטובה. כתבי לי לתיבה פרטית,אם באה לך סתם לדבר ולפרוק עול. אנסה לעזור במה שאני יכולה. אמא של טל

sagitlaleche

New member
תיקון קטן ../images/Emo20.gif

מדובר במינימום של 150 גר' בשבוע, במשך 3-4 החודשים הראשונים.

sagitlaleche

New member
עליה במשקל ../images/Emo20.gif

ביבי5, מזל טוב, איזה יופי שהגעתם לגיל חודשיים ואת מניקה, ואני מקווה שאת נהנית. שכחת לכתוב מה משקל השחרור מבית החולים מכיוון שזה חשוב לחישובים... עשיתי חישוב פשוט של החסרת משקל הלידה ממשקלה כיום (1790) וחילוקו במספר השבועות שיש בחודשיים (9) ויצא שהיא עלתה בממוצע 198 גר' בשבוע שזה יופי! אני מניחה שאם הייתי מקבלת את משקל השחרור היה יוצא אפילו יותר... בגיל חודש, אני רואה שהיא עלתה קילו, אז למה את עצובה? החזירי חיוך לפנייך ואפילו קבלי ממני
. תינוק, עד גיל 3-4 חודשים אמור לעלות מינימום של 150 גר' בשבוע וכל המרבה, הרי זה משובח.

למעלה