שאלה לגבי משהו חריג ???

ELIELI22

New member
שאלה לגבי משהו חריג ???

למישהו יש מושג ?? אולי מה שוויו של בקבוק פפסי סגור משנת 1966 ?? שמור במצב סביר (הפקק קצת חלוד) .

oren*

New member
בדוק באיביי, מדי פעם נמכרים שם

בקבוקים כאלה

oren*

New member
קישור לפריטי הפפסי

הוא לא מאפשר להכניס את הקישור לפורום, אז תעתיק מתוך ההודעה ותדביק בדפדפן: http://listings.ebay.com/Pepsi_Bottles-Cans_W0QQcatrefZC4QQcombineZyQQfromZR4QQsacategoryZ13614QQsocmdZListingItemListQQsocolumnlayoutZ4QQsosortpropertyZ1QQtmpZ2

ELIELI22

New member
וואלה ראיתי...

תודה לבד לא מצאתי ב ebay ... אבל בעזרת הקישור כן . את הבקבוק שלי לא אמכור תמורת 10-25 דולר זה מחיר ממש עלוב . זה בקבוק עם היסטוריה רצינית ממלחמת ששת הימים כשהיה החרם על פפסי בארץ ועד היום הוא שוכב בבית ובמחסן (לסירוגין) ... בשביל סכומים כאלו פעוטים אין טעם למכור. המון תודה.

evilihi

New member
אפשר תמונה??

בשביל הסקרנות.. מעניין למה הודעה ששמתי קודם בקשר למכירת/קבלת הבקבוק לא מופיעה פה...

evilihi

New member
נראה נחמד..בייחוד עם כל..

הבלאגן מסביב..נראה כמו החדר שלי במצב טוב
אני בספק רב שתצליח למכור אותו ועוד במחיר טוב..השוק של פפסי הוא פיצפון..ואלה שכן אוספים מתמקדים בפחיות..(סמוך עלי, נתקלתי ב-3 אספנים ב-4 חודשים האחרונים - רק פחיות!). בכל מקרה אם תרצה לתת מתנה - יראה נחמד ליד בקבוקי 1967 שלי שקיבלתי מחיים כהן במפגש האספנים האחרון..

evilihi

New member
ונצלו"ש לעצמי - תודה רבה וחיבוק ענק

לחיים כהן על הבקבוקים..איך שכחתי

ELIELI22

New member
בסך הכל זה לא כל כך שלי ...

אבל אם אוכל אולי אמסור לך אותו . אבא שלי הוא זה שהביא עימו את הבקבוק משנת 66-67 .. סתם התענינתי לדעת אם שוכב לנו אוצר בבית וגיליתי שלא . אני מאחל לך בהצלחה , דרך אגב היתה תקופה שגם אני אספתי פחיות , ויש לי חבר שהיה לו כמעט חדר שלם חלוד (בגלל כל הפחיות ) . והבלאגן זה לא שלי (זה הלימודים שלי ) אני בסך הכל שמתי שם את הדברים הם התבלגנו לבד , כשלא שמתי לב .

evilihi

New member
וואלה צודק!

גם הדברים אצלי מתבלגנים (בד"כ) לבד..לא ממש בשליטתי..אני רק מניחה אותם.. לפחות כשמבולגן אני מצליחה למצוא הכל..כשמסודר לוקח לי המון זמן (ואז זה מתבלגן מחדש תוך כדי חיפוש)...

KaNiJa

New member
מישהו אמר 'פחיות'?! ../images/Emo8.gif

היי אלי, ברוך הבא לפורום המקסים שלנו! אני אוסף פחיות ורציתי לדעת אם עוד יש לך או לחבר שלך פחיות? יום חמישי שמח לכולם, רונן.

העצה שלי

אל תמסור לאף אחד. תשמור אותו אצלך. עוד כמה שנים בטוח יעזרו לשויי שלו.

ELIELI22

New member
תודה על העצה .

תודה על העצה , אני אשתמש בה . אני לא כל כך מעונין למסור את הבקבוק .

ELIELI22

New member
כן זה מאז ...

דרך אגב גם אני הייתי ביריחו בערך ב 1984 ... פשוט ב 66 עוד לא נולדתי .

הבקבוק הזה מזכיר לי את

המפגש הראשון שלנו עם 7UP ופפסי ביריחו מיד אחרי מלחמת ששת הימים, בארץ לא היה בגלל החרם הערבי. יו אם הייתי שומרת את הבקבוקים איזה יופי זה היה לליהי. חבל, מי חשב על זה אז.

ELIELI22

New member
זה קטע מדהים ...

הקטע הזה של אספנות .. הרי לכל אחד מאיתנו יש סטייה מסוימת להדלק על משהו .. לפעמים אפילו סטיות שאתה לא יודע . אני לא ידעתי שאני דלוק על אופניים עד שנכנסתי לחנות אופניים לפני כשנה בערך ... ואז מוקף מתכות מסוקסות קלות וחזקות .. מיהרתי לצאת החוצה שמא ... לא אעמוד בפיתוי וארכוש משהו . לכל אחד פה יש איזושהי הידלקות על בולים .. פחיות , שטרות , מטבעות . זה ממש מעניין , מעניין מאיין זה מגיע . הרי לרובנו לא מדובר בעסק כלכלי אלא יותר המשכות לדבר . לילה טוב אה כן ואני כמעט לא ישן (יש מבחן יום שני) .

למעלה