שאלה לגבי מרפאות

שאלה לגבי מרפאות

אני מנסה לקבל טופס 17 לתל השומר, וכמובן כמו שכולכן יודעות זה סיוט שלא נגמר.. בנתיים נחלתי תבוסה.. ולפני שאני נגשת לשם פרטי רציתי לשאול... הם הפנו אותי לשני מרפאות: אחת- בבית חולים בעפולה והשניה-בבית חולים כרמל בחיפה... מישהי מכירה את הרופאים במקומות האלה? שמעה? ממליצה?? תודה לעוזרות..

זואילי

New member
וולקאם../images/Emo140.gif

ממש לא מזמן עלתה שאלה כזאת. קראי אחורה בדפים. יש פה דיונים שלמים על הצפון. אני באופן אישי אינני מכירה שם רופאים וגם לא את המרפאות ובתי החולים, לכן אין לי דעה בעניין. מנסיוני אני ממליצה על מרפאת האנדו בתה"ש.

מירית117

New member
היי מתוסכלת

גם אני צפונית וכמו שאת יודעת לנו בצפון יש קצת פחות מידע לגבי רופאים טובים פה באזור, בעבר נותחתי בבי"ח כרמל ושחלה שמאלית שלי קצת נפגעה , כרגע אני לקראת ניתוח נוסף ובדרך לא דרך הגעתי לד"ר ליסק אריה שהוא מנתח בכרמל ובאלישע ומחוות דעת שקראתי עליו הבנתי שהוא די תותח ( טרם נפגשתי איתו), יש עוד רופאה אחת בשם ד"ר קליין אורלי שהיא גם עובדת בכרמל ושמעתי מרופא אחר שהיא טובה , אז את יכולה אולי ללכת אליהם בפרטי ואם את בכללית מושלם אז עלות יעוץ 100 ש"ח שזה לא בשמיים ותוכלי להתרשם באופן אישי מהם . לצערי/ך אין לי מידע מעבר לזה לעזור לך אבל אולי הצפוניות האחרות ימסרו קצת יותר פרטים ממני. בהצלחה.

איתנים3

New member
שלום לך ../images/Emo13.gif

אם תקראי אחורנית תמצאי הרבה דיונים על רופאים מהצפון. נפתחה לאחרונה מרפאה חדשה בבית חולים העמק לאנדו, ד"ר בוסתן מנהל המחלקה. מניסיוני האישי לא חוזרת ל"עמק" יותר , אני מגיעה מהצפון לתל השומר. גם אני טרם הצלחתי להשיג טופס 17,ממשיכה לנסות בתקווה שבסוף זה ילך.. תרגישי טוב

הגולשת3

New member
רק רוצה לחזק אתכן

אל תוותרו לקופת חולים כללית! הם שולחים אתכן לכרמל והעמק-עפולה כי הם בתי חולים של הכללית והכללית הכריזה מלחמה על תה"ש! איןן שום סיבה שזה יבוא על חשבון הבריאות של מבוטחות קופת חולים כללית. כמובן שכל הנאמר כאן לעיל בהנחה שאין מרפאת מומחים לאנדו בצפון - למיטב ידיעתי... אין כזו. בהצלחה

nira7up

New member
בעפולה נפתחה מרפאת אנדו'

אבל אני אישית לא הייתי מתקרבת לשם מדברים ששמעתי וגם מנהל המרפאה, באתי אליו ליעוץ במרפאה האישית ואיך שנכנסתי החלו לי הפרשות של מחזור וכאבים ואמרתי לו ושאלתי אם אפשר לעשות us אמר שאין בעיה. אז גם הוא נכנס לחדר בדיקה בלי לשאול אם אני מוכנה ולא הייתי מוכנה וגם הus דפק לי את הצורה

רווית34

New member
מרפאה של רופא מומחה בצפון!!!

מכירה רופא מומחה לאנדו' ומנתח מעולה והוא מהצפון - ד"ר שרון אבישלום, יש לו מרפאה פרטית בחיפה. אני אישית נותחתי בביה"ח הלל יפה פעמיים (אני מאובחנת במחלת האנדומטריוזיס) הראשון לפני 6 שנים ולפני 4 חודשים ,שניהם ניתוח לפרוסקופי להוצאת ציסטות ענקיות, בניתוחי האחרון המנתח שניתח אותי הוא ד"ר שרון אבישלום ומכיוון שיצא לי להכירו מקרוב ושמעתי עליו גם ביקורות עוד לפני הניתוח והמלצות רבות עליו שהוא מומחה באנדומטריוזיס וכל מה ששייך לגינקולוגיה כך שאני אישית זכיתי לקבל ממנו טיפול מקצועי ברמה הכי מעולה והיחס והתמיכה שלו מעל ומעבר (הלואי והיו הרבה רופאים כמוהו)- העיקר הניתוח עבר בהצלחה ומאז אני מרגישה מעולה וברוך השם הכל בגוף תקין. ממה שאני יודעת מגיעות אליו אל מרפאתו בחיפה בנות מכל הארץ. מה שאוכל זה רק לתת לך את אתר הבית שלו תקראי עליו ותוכלי אפילו ליצור קשר איתו ואם הוא יעזור לך מה טוב .תנסי,לא תתחרטי....מקווה שעזרתי לך.. www.sharonmedical.co.il

רווית34

New member
זו מרפאה פרטית...

אכן מרפאה פרטית, יש לו הסכם נדמה לי עם קופות החולים -לאומית ומכבי אך אני יודעת שבאות אליו בנות גם דרך קופת חולים הכללית ,אין לי מושג כיצד,בפורומים שלו נתקלתי בבנות שכתבו שם שהם מטופלות אצלו והם בכללית...כך שאם תרצי יותר פרטים צרי איתו קשר ישירות הוא תמיד חוזר בטלפון או שתכתבי אליו הודעה באתר הבית שלו ותשאלי אותו מה הפרוצדורה,אני אישית גם בקופת חולים כללית ואם ותהיה לי שוב בעיה עם האנדו' והסיפור של ניתוח יחזור שוב אני פשוט בעיניים עצומות אפנה אליו גם אם זה באופן פרטי...מכיוון שהוא מנתח בכיר בהלל יפה והוא מעולה ברמה(כמו סוריאנו-שכולן משבחות אותו) וגם כך אני פונה רק לביה"ח הזה בלבד לניתוח..ואני מרוצה ומאושרת..הניתוחים שם עוברים כולם בהצלחה...ביי תרגישי טוב ובהצלחה.

למעלה