שאלה לגבי מערכת

idanshaf2

New member
שאלה לגבי מערכת

מה עדיף? ימים קצרים אבל צפופים... כלומר אין חלונות.. לרוץ משיעור לשיעור... או... ימים קצת יותר ארוכים אבל עם חלונות פה ושם?

roigr

New member
תלוי בבעל המערכת.

אם מדובר באדם נמוך ועצבני - האופציה הראשונה. אם בגבוה ונינוח עסקינן - השניה. נא לא לשכוח דבר שלרוב נסתר מעינו של האדם ה"רגיל" - ימים קצרים וצפופים מסתיימים יותר מוקדם מימים ארוכים עם חלונות. מן תופעה מוזרה שכזו. כדאי גם לקחת בחשבון מתי יש פקקים, לכבישיסטים בינינו.

amitk80

New member
אני אישית מעדיף

ימים קצרים אבל מצד שני קורסים דחוסים זה נוראי. עדיף ככה באמצע. אם יכול להכנס יום חופש באמצע זה יכול להיות אדיר. עמית

idanshaf2

New member
עכשיו כשגיליתי

שיש לי פטור מאנגלית טכנית... אפילו התפנה עוד מקום יום רביעי הוא כמעט פנוי רק הרצאה אחת של שעה וחצי... זה בקטנה

amitk80

New member
תנסי לראות

אם אפשר להזיז את זה ליום אחר כדי שיום רביעי יהיה פנוי עמית

idanshaf2

New member
לצערי אי אפשר

זה יום קבוע אבל בכל מקרה העבתרי מקצוע אחד מסמסטר ב' לא' כי יש לי זמן אז הוא נכנס גם ברביעי אז בקטנה... אם כבר אז כבר...

Lir האחת

New member
תלוי..

אם למשל אם יש לך עוד עיסוקים מחוץ ללימודים, כמו למשל עבודה, עדיף לרכז את הלימודים לכמה שפחות ימים. וכמה שפחות יתפרסו על משך היום. אני אישית הייתי מצמצמת לעצמי, כי את המנוחה שלי אני מעדיפה לעשות בבית, או בזמן הזה לעבוד, למשל. אם אתה יודע שקשה לך להתרכז כשהשיעורים צפופים, ואין יותר מידי זמן להפסקה, או שאתה מוצא את עצמך באופן קבוע נשאר אחרי יום הלימודים לעשות כל מיני סידורים (כמו למשל צילומים, הוצאת חומר מהספריה וכדומה) אולי עדיף לך לסדר ימים שיש בהם חלונות. הם אומנם יותר ארוכים אך מנוצלים היטב. בשורה התחתונה, אתה צריך לעשות מה שנראה לך מתאים יותר עבורך. אין משהו שהוא יותר טוב. מה שטוב הוא מה שנכון עבורך.

shay4442

New member
חלונות זה אסון

סתם מאריך את השהות באוניברסיטה במקום לנוח בבית או לעשות סידורים אחרים. רוב הזמן משעמם בחלונות האלה ואנשים מחפשים את עצמם

@יעל@

New member
אני שמעתי שיש בהם הרבה באגים

ושמעתי שאם אתה מפרמט מחשב לא מומלץ לשים בו את ויסטא. רק אם אתה קונה מחשב חדש והוא בא מותקן עם ויסטא אז בסדר, וינדוז 98 שולתתתת!!!!111 אחד אחד אחד

maverick 42

New member
ומה בדיוק...

אתה חושב שעושים למחשב בחנות לפני שמתקינים עליו וויסטה? מלטפים אותו? גם מפרמטים אותו!

ViolSastrad

New member
הם בקושי רצים..

על ה-286 שיש לי.. אולי אשדרג מסך ל-EGA ואז הגרפיקה תשפתר לפחות...

@יעל@

New member
../images/Emo210.gif

אני מעדיפה ימים בלי חלונות וצפופים. אבל לא צפופים יותר מידי. בשנה הבאה אלינו לטובה (
) לא יהיו לי חלונות אבל יש פעמים שממש צריכיחם איזה חלון אחד בשבוע.

אני מעדיף חלונות

לא "חלונות XP", מערכת ההפעלה של WINDOWS, שלא תחשבו שאני עושה פה פרסומת סמויה... (לא חשבתם כך? יופי, לכו שתו דיאט קולה לימון...) במשך כל שנות התואר הראשון למדתי חמישה ימים בשבוע. לא יודע למה, אבל ככה יצא לי, במשך כל שנה ושנה, גם בשנה ג', שנה שבה בקושי למדתי ששה- שבעה קורסים... בכל אופן, אני מעדיף חלונות כי אז יש לי זמן שאותו אפשר לנצל לעבודה בספריה, סידורים שונים, סתלבט עם חברים בדשא, שעות קבלה וכו'. לדעתי, ללמוד יום לימודים מלא ללא חלון זה סתם מעיק, ובמהלך השנה, שחומר הלימודים יהיה יותר קשה, ויידרשו עבודות אמצע סמסטר פה ושם, ותרגילי הגשה, ובחנים, ימים אלו יהפכו למעיקים ומיגעים במיוחד, הן מבחינה פיסית (לחזור הביתה סחוט ורצוץ) והן מבחינה מנטלית (הראש כבר לא יעבוד אחרי 21:00 בערב)... דאנטה

ChilD SouL

New member
יותר מדיי חלונות זה נוראי.

בתור אחת שהיה לה סמסטר אחד עם חלון ואפילו שניים כל יום וסמסטר אחד ללא חלונות בכלל [וב2 הסמסטרים למדתי כל יום עד 6\8] - אני יכולה להגיד שזאת מערכת שעות נוראית והגעתי למסקנה שללא חלונות בכלל זה קשה ועם מלא חלונות זה קשה גם כן. הכי טוב, לדעתי - זה חלון או שניים בשבוע. ככה יש זמן לקחת אתנחתא קלה באמצע היום, לרבוץ בדשא עם החבר'ה, לנמנם, לשתות ולאכול בישיבה ולא בריצה מבניין אחד לאחר, לעשות אפילו שיעורים בשביל להוריד מהעומס בבית וכו'.

newKiticat

New member
בלי חלונות

בהחלט בלי חלונות. אני רוצה לקבוע מתי לי נוח להיות במכללה וללמוד בספרייה ולא מתי אני נאלצת להעביר את הזמן.

למעלה