שאלה לגבי מעונות

top123456

New member
שאלה לגבי מעונות

שלום לכולם,
אני עובר להתגורר השנה במעונות באוניברסיטה מסויימת.
הייתי בדירה עצמה שקיבלתי והיא מאוד מאוד קטנה, ללא סלון וללא מקום לשבת לאכול והחדר עצמו מזכיר לי את החדרים בצבא.
זה הכניס אותי לפאניקה, אפשר לומר.
אני אציין לפני זה שמסיבות אישיות אני נמצא בלחץ מהמעבר וכל העניין הזה רק הוסיף ללחץ שאני נמצא בו.
דיברתי עם המדור והסברתי את המצב, אמרו לי לרשום מכתב מפורט שמנמק את הבקשה.
השאלה שלי היא איך הייתם מנסחים את המכתב?

top123456

New member
שכחתי להוסיף ש...

הבקשה היא למעבר למגורים אחרים/ ביטול הסכם החוזה של המעונות

oromer

New member
מנהל
כרגע, במה כרוך הביטול של המעונות?

יכול להיות שבכל מקרה כדי לבטל את המעונות ולהשכיר דירה אם זה כ"כ משפיע וקריטי לך. אני מניחה שלקחת את זה בחשבון שנרשמת למעונות.
קשה לי לתת עצה מה לכתוב כשאני לא יודעת מה הרקע והסיבה. בכל אופן, אם אתה מוכן לשתף את המעונות אז תכתוב להם במכתב. אם מישהו יבטל ויתפנה מקום יכול להיות שיכניסו אותך.

top123456

New member
אי אפשר לבטל זה העניין

שילמתי מקדמה 1700 שקל שלא מחזירים אותה וחתמתי על חוזה שלא ניתן לביטול
כעיקרון חתמתי על החוזה כי אמרו לי במדור מעונות שאלה מעונות שמיועדים לשנה ג' ומעלה(שזה קצת נשמע לי מוזר)
כרגע הם לא פתוחים עד סוף סוכות, רציתי להעביר את הדברים שלי אבל אני אשהה את זה עד שאני אקבל מהם תשובה
אמרו לי באוניברסיטה לפנות קודם למדור מעונות ואז אם זה לא עוזר אז אני אפנה לדיקן
אני מגיע למעבר הזה גם ככה עם לחצים וקשיים וזה סתם עוד קושי מיותר שהתווסף לי

oromer

New member
מנהל
הבהרה

המקדמה לא ניתנת לביטול, זאת אומרת שאם אתה מוותר אתה מפסיד 1700 ש"ח. אבל איזה סנקציה מפעילים כדי לאכוף את החוזה? לדעתי גם להפסיד 1700 זה הרבה. בתל חי שילמנו 1000 שח מקדמה על חשבון החשמל. מי שוויתר אחרי תשלום המקדמה או ביום קבלת המקדמה מפסיד 250 שח. אני מציעה שתבדוק שוב על מה חתמת, ואם באמת לא ניתן לביטול תראה איך ניתן להגמש וללכת לקראתך.
לא הייתי נכנסת לדירה אם אני הייתי מנסה לצאת ממנה.
אתה מתחיל שנה א? אם המעונות שאתה רוצה זה לשנה ג ואתה שנה א הסיכוי שיאשרו נמוך. בד"כ הם נוטים לאפשר על בסיס מקום פנוי ושיקולים נוספים

בהצלחה, ושתהיה לך התחלה קלה וחלקה.

למעלה