שאלה לגבי מעבר נפטון

um1111

New member
שאלה לגבי מעבר נפטון

שלום לחברי הפורום,

במפת הלידה שלי נפטון נמצא במולות של 180 מעלות לשמש. כיום בעקבות טרנזיט נפטון נמצא ממש בריבוע מדוייק לשמש אצלי במפה.

השאלה שלי האם לריבוע אמורה להיות השפעה מיוחדת? או שלא אמורה להיות השפעה בכלל כיוון שהמיקום הזה קיים אצלי נטאלית?

תודה

UM

ובכן, ריבוע שונה מאוד ממולות באופן עקרוני

במולות יש אפשרות של מודעות לאורך זמן, ונושא הזהות של נפטון בבית 12 מאוד משמעותי: מי אני? לאן אני שייך? אלה שאלות של אוריינטציה שמכריחות את השאלות למצוא להן תשובות הקשורות לשייכות במהלך חייו תוך כדי מודעות לתהליך. בריבוע אין מודעות אלא לחצים בלבד ובמיקום של נפטון בטרנזיט הם מגיעים מהבית השלישי, ומערפלים את הכוונות והדרך. במקום הזה חייבים להיות מאוד מדויקים תכליתיים ובעיקר סמכותיים כי נפטון נוטה להביא איתו מצבי רוח שלא מקדמים תקשורת ישירה ובונה אלא מעורבות רגשית שעלולה למסמס מטרות. זה עלול להיות לא קל אבל לא ממש בעייתי אם מודעים להשפעה הזו.

um1111

New member
יאיר,תודה, כמה זמן ימשך

הריבוע הזה. האם ההרגשה תשתפר כאשר נפטון יהיה במעלה ה3 או 4?
בזמן האחרון אני מרגיש עייפות רבה, האם ניתן לייחס את העייפות למיקום הזה?

סופ"ש נעים,
um

עייפות לנפטון - בהחלט כן. גם מצבי רוח פה ושם

נפטון זה כוכב איטי.. זה יקח איזה שנה וחצי, אבל לא תמיד זה יהיה קשה - לנפטון יש גם צדדים חיוביים כמו גישה פתוחה ויצירתית יותר, ואפשרות לראות את החיים באופן אחר. לא הכל שלילי בכוכבים, ופתרונות שמוצאים לדיאלוג עם נפטון לעיתים גם משנים את החיים עצמם, ולטובה.

um1111

New member
יאיר, האם תהיה לריבוע הזה השפעה על

המעבר של יופיטר לבית 6 שלי? אני פניתי לדרך עצמאית לפני כשנה ורק עכשיו אני מרגיש שדברים מתחילים
לזוז (פגישות וכד'), אפשר להרגיש שיופיטר מתקרב לאיזור. השמש שלי נמצאת בבית 6 ואני מחכה שיופיטר יצמד אליה

תודה,
um

למעלה