שאלה לגבי מסעדת Black Bar `n` Burger

שאלה לגבי מסעדת Black Bar `n` Burger

קראתי המלצות חמות רבות אודות המסעדה. האם היא מתאימה גם לילדים (כאלה שחושבים שמקדונלדס היא מסעדת גורמה)? אם לא, האם יש המלצות למסעדה באיזור השרון שנותנת מענה גם לנ"ג?

ZINGER777

New member
היא מתאימה לכל אחד...

אחרי מספר פעמים שהייתי שם ונהנתי ברמות מטורפות(גם המבורגר אחרי הרבה זמן שלא אכלתי וגם בשר "אמיתי"-לא כמו של Mc) ההמבורגר שם גדול, עם תוספות טעימות, לחמניה מעולה, צ'יפס מצוין, מחיר סביר, קינוח כמו שבוקששתר יודע להכין... בקיצור, חבל על הזמן, תלכי עם הילדים שלך ותראי שלא יתאכזבו!!! נ.ב. אני לא מפרסם את המסעדה, אני פשוט מתאר אותה..

תודה

תודה על התאור שאכן מעורר תיאבון. ה"סבא של הבנים" הטיל עלי משימה למצוא מסעדה אליה יוכל לקחת את נכדיו האהובים. הוא סבא משקיען ומפנק ביותר. גם הוא, כמונו, עובר תהליך הסתגלות ודורש תחליפים לפינוקים שהיו נהוגים עד כה. כמה שהוא נרגע כאשר קיבל רשימה של ממתקים מותרים מהמדריך של העמותה!

מית צאן

New member
מסעדת בלאק

אני כבר המלצתי בפורום על המסעדה, זו מסעדה מצויינת לילדים ועל כך יעידו שתי בנותי הצליאקיות. אנחנו הולכים אליה המון ותמיד נהנים. שימי לב,בסניף ברמת החייל (אליו אנחנו רגילים ללכת) כדאי מאוד בסוף שבוע להזמין מקום מראש כי עלולים לחכות הרבה זמן.

solnoshka

New member
הייתי שם השבוע, בפעם הראשונה

והבשר באמת טעים, אבל הלחמניה מגוחכת...

אני ממליצה גם על זו שנמצאת בפארק המדע

בין רחובות לנס-ציונה ושם גם לא כל כך עמוס כמו במסעדות האחרות שלו (למרות שהייתי ממליצה להזמין מקום אם מתכננים לפני) יחס נהדר

RT1236

New member
אני מכיר את סניף הסינמה סיטי

מומלץ בחום גם האוכל וגם האוירה. המגוון גדול מאד מה שכן מומלץ להזמין מקום. בנוסף ממליץ על " 7 גרם" בקניון רננים - גם של בוקששטר - חלבי / צמחוני. אפשרות להזמין מנה אישית או מזנון אכול כפי יכולתך. הילדים מאד אוהבים את מפל השוקולד על המרשמלו. אוייייי נהייתי רעב

מצטרפת להמלצות, שם חגגנו לצליאקית

שלי (ברמת החייל), ובהזדמנות אחרת היינו בסינימה סיטי. (היא בת 8). בקיצור - מתאים לאללה..... בתאבון

למעלה