שאלה לגבי מנוע לרפטור 30

אסף ו

New member
שאלה לגבי מנוע לרפטור 30

האם אפשר לשים על הרפטור 30 מנוע 32 של OS? ואם כן מה ההבדל בביצועים אם אני שם OS 32 או למשל THUNDER TIGER 36??

כן אפשר

לשים מנוע או אס על רפטור לדעתי אין הבדל!!! גם מבחינת נתונים טכניים המנועים דיי זהים בברכה הובי מוטורי

אסף ו

New member
השאלה היא

האם יש הבדל בין ה OS 32 ל TT36?? (האם אתה אומר שאין הבדל בין 32 ל 36??) כי יש לי או אס 32 אז הוא יתאים לי לרפטור?

יתאים - ומומלץ!

המנוע של THUNDER TIGER מאוד לא אמין , לעומת ה- OS שהוא מנוע מדהים. אני לא נגעתי בסיכה שלי מאז סיום ההרצה! מומלץ בחום ! וכמובן הוא מתאים ללא שום שינוי במסוק. בברכה, ליאור.

אסף ו

New member
מצטער שאני קצת מציק אבל

אתם לא ברורים עד הסוף האם המנוע יתאים למרות שהוא 32 ובכל מקום שראיתי שמוכרים רפטור הוא נימכר עם מנוע 36?? תודה

בהחלט מתאים !!

מתאים בהחלט , והרבה יותר מוצלח מ- THUNDER TIGER 36. קח OS ותהיה מאושר.
בברכה, ליאור.

אסף ו

New member
תודה על התגובות המהירות ../images/Emo13.gif

פשוט אני מעביר את המנוע ממסוק קודם לרפטור וזה בגלל שהייתי ממש מרוצה מהמנוע אני לא מכיר מנועים אחרים של מסוקים אבל הוא פשוט פעל נ ה ד ר (אם אני משווה אותו למנועי טיסנים שיש לי שמעדיפים לנוח מלעבוד כמו שצריך)

fishroy

New member
כן...הוא יתאים

אני חדש בתחום המסוקים וסיימתי לא ממזמן לבנות את הרפטור שלי (לא ממזמן כלומר לפני כמה ימים) וכן אין שום בעיה בהרכבה של מנוע או אס 32 על המסוק. לא רק זה שאין בעיה אלא אנשים ממליצים עליו יותר ממנוע התנדר טייגר המגיע בדגם האיי אר אף מבחינת אמינות. בהצלחה רועי

מנוע הטנדר טייגר מגיע...

גם בקיט וניתן לרכוש מסוק בלי מנוע לחבריי שענו כאן יש ניסיון עם או אס לי יש ניסיון עם שני המנועים נתוני המנוע זהים מומלץ בחום אגזוז אפגרייד של טנדר טייגר גם לאו אס וגם לטנדר טייגר ההתקנה של המנוע פשוטה ודומה להרכבת הטנדר טייגר אם יש לך או אס תוכל בהחלט להשתמש בו בהצלחה דני קרנר הובי מוטורי

אני מסכים...

עם ידידי דני לגבי האגזוז - ה- THUNDER TIGER UPGRADE MUFFLER הוא אכן אגזוז מצוין ולא יקר (בחו"ל כמובן,בארץ המחיר שלו מאוד לא סביר - כ-35$ בחו"ל בכל אופן). לגבי ההבדלים במנועים ראשית אני חושב שהנתונים לא זהים (אפילו בטוח) משום שה- THUNDER TIGER 36 מוציא קצת יותר כוח סוס (מן הסתם איך הנתונים יהיו זהים אם זה 32 וזה 36 אינץ´ מעוקב) אבל הדגם הנ"ל הינו מנוע מאוד לא מומלץ בגלל בעיות אמינות רבות. שמעתי הרבה תלונות על TT 36 ומעולם לא שמעתי תלונה אחת אפילו על OS 32 - אני מטיס OS 32 ברפטור שלי ומהטיסה הראשונה לאחר סיום ההרצה לא נגעתי בסיכה ! המנוע פשוט עובד כמו שעון שוויצרי. אז כמו שכבר אמרתי : קח OS ותהיה מאושר , אתה תודה לי אחר כך.
בהצלחה, ליאור.

למעלה