שאלה לגבי מלכודות

BlaD3r

New member
שאלה לגבי מלכודות

היי היה מישהו שיש לו 20 מלכודות שלחתי עליו את הצבא שלי- 23 איש 20 נתפסו השאר חזרו (פשיטה) רציתי לשחרר אותם אז שלחתי את ה3 להתקפה רגילה בדרך הוא שיחרר את ה20 חילים ואז יצא שכל ה3 נתפסו שלחתי לו אימל וביקשתי שישחרר גם את ה3 אבל האם במקרה שאני ישלח התקפה (לא פשיטה) עליו עם 21 חילים (כלומר יותר ממספר המלכודות של) האם זה יגרום לצבא שלי לחזור ממנו במלואו או בסוף אותה התקפה ישארו לי אצלו עדיין 17 חיילים?

GeneratioNa

New member
שלום

כן, הצבא שלך יחזור במלאו, אלא אם הוא יכין לך עוד מלכודות\יהיו לו שם חיילים שיהרגו לך את החיילים.

BlaD3r

New member
אה באמת?

אז אם אני תוקף לדוגמא בהתקפה רגילה מישהו עם X מלכודות עם יותר מX חילים אז כל החילים שלי חוזרים? (אם אין לו צבא בכלל)

BlaD3r

New member
אה כי חיל בודד ימות

אבל למה 22 לא מספיק ואגב לא היו לי יותר מ23 חיילים ותגיד סיר(מרגל) יכול להתפס במלכודת?

באסטר1

New member
מהסיבה הפשוטה

לוכד לא תמיד תופס הכל ממה שיצא לי להתנסות מלכודת בונים מהר אם יש עלי תקיפה אני אגן עלי עצמי ואבנה עוד מלכודות אם אתה יודע שיש לו 20 מלכודות ואתה שולח כל פעם 21 הוא ידאג לעשות יותר מ20 מלכודות הוא יעלה את החומה ומפה אפשר להסיק ש40 זה אחרי סיכום של הנזק שיכלו להיות לך אם יהיה והשחרור של החיילים סייר/נווט לא יכול להיתפס במלכודות

BlaD3r

New member
שאלה נוספת (לגבי גיבור)

האם כשגיבור מת עולה יותר להחיות אותו כל פעם? או המחיר הראשוני הינו קבוע? (אלה אם שמים נק' בהחיאה או משהו כזה)

באסטר1

New member
כל שלב יותר יקר

שלב 0 עולה רגיל כמו שקנית אותו ומשלב 1 הוא עולה קצת יותר וככה כל שלב עולה יותר למשל אצלי הגיבור שלב 10 ומת לפני יומייםועלה לי כמעט 21,000 מכל משאב להחזיר אותו תלוי גם איזה חייל הוא הגיבור אני גאלי אצלי זה האדואן החייה זה שהגיבור נפצע , נניח והגיבור נפצע ויש לך 10 בהחייה והגיבור נפצע ל20% אז הוא ישאר חי ולאט לאט זה יעלה לו זה חשוב לעלות גם את זה בשביל שאם יפצע יחלים מהר. אם הגיבור מגיע ל0 שזה אומר שהוא מת ההחייה לא תעזור לו

BlaD3r

New member
שאלת המשך

אז כל שלב גם חזק יותר? כלומר כל פעם שמחיים מקלים נק' כאלה שאפשר לחלק או אפשר לקבל אותם גם בלי שהוא ימות? בכל מקרה מדובר בגיבור מהסוג הרגיל הכי פשוט האם כאשר החליף את הגיבור לפרש התחיל אותו מהתחלה? כי אם כן שווה לי כבר לא להשקיע בגיבור הנוכחי

באסטר1

New member
הגיבור לא חייב למות בשביל לקבל נק'

יש לו נסיון וכל הרג עולה לו , תלוי כמה הרג. גיבור מחליפים עדיף לבנות בגיבור את החייל הכי טוב

BlaD3r

New member
לא הבנתי לגבי החלפת הגיבור בבקשה עזרה

אני עכשיו בונה אורווה- איזה סוג גיבור אתה ממליץ (רומאי) בכל מקרה לא הבנתי מהתשובה שלך אם אני לוחץ באחוזת הגיבור על הX ועושה גיבור חדש (פרש) אז הוא ישמור את הנק' ניסיון מהגיבור הישן? ודבר שני- האם כשהגיבור מת הניסיון שהוא מקבל גדול ממוות רגיל והאם ניסיון הוא מקבל ממוות של חילים בשני הצדדים? אבל מה שחשוב- האם נק הניסיון נשמרות אם משנים סוג גיבור

Nadav2isr18

New member
...

אם אתה לוחץ באחוזת הגיבור על הX ועושה גיבור חדש (פרש) אז הוא לא ישמור את הנק' ניסיון מהגיבור הישן לא הבנתי את הדבר השני .. אשמח אם תוכל להסביר את זה קצת יותר טוב ומה זאת אומרת מוות משני הצדדים ? גם מוות שלך ? אז לא .. רק מוות של האויב ואני אישית ממליץ לך לפתח גיבור קיסריס - כגיבור לוקחים את היחידה הכי חזקה שיש לך ..

באסטר1

New member
תשובה

אני ממליץ על אקויטס קיסריס זה המטרה שיהיה גיבור אצלך השאר לא שווים ממש אולי להתחלה רק. הנק' של כל גיבור משתנות למשל יש לך גיבור ליגניור ברמה 3 ועכשיו אתה רוצה פרטוריאן אז הפרטוראין יהיה רמה 0 והלגיונר ישמר לך ברמה 3 , במקרה שהגיבור ימות תיהיה לך אפשרות להחיות את הגיבור הקודם גם במידה ויש לך מספיק משאבים. אם גיבור מת זה אומר שהוא לא עמד בהתקפה , הוא מקבל נסיון בזה גם אבל לא תדע כמה אלא אם כן הוא עלה שלב תדע בבית גיבור שתוכל להחיות אותו.

BlaD3r

New member
תודה והמשך בבקשה תענו

אוקי הבנתי עכשיו החיתי אותו (עדיין רמה 0) ואני רואה יש לי 5 נקודות לחלק איך כידאי לחלק? אני חושב לשים הכל בהתקפה כי יש לי צבא של 20 חילים בלחץ אז ברור שבאחוזים הקטנים האלה זה לא ממש יעזור מה אתם אומרים? ומה דעתכם על התחדשות? יש צורף עם איזה אחוזים ליום מדובר נגיד אני שם נק' או 2? ודבר אחרון רשום לי Your hero has 98% of his hit points הוא 98 אחוז פצוע או 98 אחוז חיים נשאר? כי עכשיו החייתי אותו אז לא נראה לי הגיוני זהוא פצוע

BlaD3r

New member
משום מה זה לא קפץ מקווה שבכל זאת תבחינו בזה ו

משום מה זה לא קפץ מקווה שבכל זאת תבחינו בזה ותענו לי

xxx RAANAN xxx

New member
מלכודות,

בכדי לתקוף גאלים שיש להם מלכודות, עליך לתקוף התקפה רגילה בלבד, במידה וכמות החיילים ששלחת יהיו רבים מכמות המלכודות החיילים שנלכדו ישוחררו. כל פעם שאתה תוקף התקפה רגילה אתה מוריד חצי מכמות המלכודות של הנתקף.. הוא צריך לבנות את החצי מחדש.

למעלה