שאלה לגבי מכס

שאלה לגבי מכס

כולם נוסעים וקונים בדיוטי פרי סיגריות.. הרוב עוברים במסלול הירוק ולא נתפסים.. השאלה שתמיד עניינה אות י היא, אם אני קונה בדיוטי פרטי ורוצה להצהיר, האם יש הגבלה על כמה שאני קונה? ואיפה אפשר לברר על כמה מכס צריך לשלם ?

guya72

New member
מכס

מבחינת המכס - אין הגבלה על כמה אתה קונה (ההגבלה היחידה היא כמה כסף אתה יכול/ רוצה להוציא). עד 200$ - יש פטור מתשלום מכס. מ-200$ ועד 1000$ - משלמים רק מע"מ מ-1000$ ואילך - משלמים מע"מ + מכס. בירור סכום המכס - ניתן לבדוק באתר של רשות המיסים.

בסיגריות יש הגבלה גם לפי משקל, לא כך../images/Emo35.gif

או מספר מסויים של סיגריות / פאקטים. האם התגובה שלך הייתה ספציפית לגבי סיגריות או לגבי כלל המוצרים של הדיוטי פרי?

guya72

New member
זאת תשובה כללית

אם אתה רוצה תשובה מפורטת לגבי מוצר ספציפי - תבדוק באתר רשות המיסים. אני כרגע עונה מבלי לבדוק זאת - מוצרי אלכוהול ו/או סיגריות פטורים ממכס לגבי כמות קטנה (לא יודע פרטים מדוייקים).

aeonf

New member
עדיף לא לענות בכלל מאשר תשובות לא נכונות

סיגריות מותר 2 פקטים לראש אלכוהול (לא יין) - 1 ליטר לראש יין - 2 ליטר (כזכור לי) לראש מתנות ודברים אחרים - 200$ פטורים פר ראש (לא ניתן לצבור) אם משהו עולה יותר מ200$ אזי יש לשלם מס יבוא + מע"מ מלא על כל סכום הרכישה ואגב אני ראיתי פעמים רבות אנשים שנתפסים עם פקטים אני אישית נתפסתי עם אלכוהול פעם...

למעלה