שאלה לגבי מכירת רכב

• פותח הנושא Z406
  • פורסם בתאריך

Z406

New member
שאלה לגבי מכירת רכב

חשבתי למכור את האוטו ל"אוטוסנטר", האם ידוע למישהו בערך כמה פחות מהמחירון הם בד"כ משלמים ?

be_roo

New member
למה שלא

תגש אליהם ותראה מה הם מציעים ותשווה למחירון. אבל אל תהיה בטוח שאם תמכור אותו לאדם פרטי תקבל מחירון מלא. המחירון של לוי יצחק הוא קנה מידה בלבד, והוא אינו מחייב.

zvit

New member
תלוי

מה המצב של המכונית יחסית לאחרות בגילה. אם תקנה מהם אוטו אחר תקבל מחיר *הרבה* יותר טוב מאשר רק אם תמכור.

אל תמכור שם ואל תקנה שם! ניסיון!

רימו את החבר שלי שם! הם קונים 10% יותר נמוך, ומוכרים לך במחירון מלא! הם גם עושים תיקוני צבע לרכב בלי ליידע אותך!

itzik93

New member
בו´נא אתה חרטטן צמרת....

מה רצית שעל כל פיפס שעושים לאוטו ישלחו לך פקס הביתה ?
יש תיקונים, עושים אותם ! הם קונים את הרכב במחיר נמוך, משקיעים בו קצת ומתקנים ליקויים שונים ומוכרים לך אותו עם אחריות - לכן, במצב של שוק המשומשות בימינו, יש כאלה שמעדיפים לשלם מחירון מלא לחברה כמו אוטו סנטר ואם חו"ח יש בעיה - יש לאן ליפנות ! אני יודע שבכל המקרים זה לא עובד חלק כמו שתיארתי אבל גם לשיטה הזו יש יתרונות וחסרונות. מעבר לכך, תיזהר בלשונך (הוצאת דיבה, שמעת על מושג הזה פעם ?) איציק

סליחה? תשב מהר בשקט!!!!

חבר שלי תבע אותם, וזכה בפיצוי אחרי פנייה לידיעות אחרונות! ואני מכיר בחור נוסף, ששבוע אחרי הקנייה, הלך לו המנוע. אז תירגע, ומהר. לא אמרתי שום דבר לא נכון!

ועוד משהו קטן....

לא לציין שהאוטו עבר צביעה מלאה!!!!!!!! זה לא פיפס קטן! לפחות לפני שאתה מקשקש, תברר טוב טוב!

itzik93

New member
בימינו אנו....

צריך להיות מינימום עיוור צבעים בשביל לא לשים לב שהאוטו עבר צבע כללי שלא לדבר על כך שעולים על זה בבדיקה וברוב המקרים למי שיש תביעת עין טובה גם בדיקה לא ממש צריך... בכל מקרה, החבר שלך כנראה לא בדק את האוטו מספיק טוב לפני שהוא שם את המרשרשים על השולחן...זה הכל. איציק

itzik93

New member
תתחיל להרגיע ת´דיבור שלך

ויפה שעת אחת קודם
לא אמרתי שחבר שלך לא צודק, אבל הוצאת דיבה יכולה לעלות לך ביוקר - אז תחשוב פעמיים לפני שאתה מקשקש ומשמיץ כי אני באופן אישי מכיר מספר אנשים (לא הרבה) שרכשו דרכם אוטו והם מרוצים. זה שלחבר שלך הלך מנוע אחרי שבוע זה עדיין לא אומר שזה באשמתם הבלעדית. עם כל הכבוד, אוטו-סנטר, אתה וכל אחד אחר לא יכולים לצפות או לחזות מראש תקלה בייצור המנוע או פיצוץ של צינור מים במנוע (שיכול להוביל להשבתת המנוע כליל) בעוד 10 שעות, 32 דקות ו 50 שניות - וכמו תמיד, האחריות מוטלת בראש ובראשונה על הנהג - בשביל זה מולו יש נורת לחץ וחום מנוע - עם כל הכבוד, אוטו-סנטר לא מתעסקים במכוניות ישנות כך שרוב הסיכויים שהמנוע לא ממש היה בסוף חייו. חוץ מזה, הוא יכול לבדוק את הרכב לפני הקניה - הוא לא ממש קונה חתול בשק... לצערי הרב, אני מודע לעניין שהשירות בארץ (ברוב המקומות) הוא לא "א.א.", אבל עם כל הכבוד אני מאשים בעיקר את הצרכנים הישראלים (רובם) - הם חצופים, רשלנים, חסרי תשומת לב ולא יודעים לקרוא הוראות הפעלה. איציק

ceyal

New member
../images/Emo45.gifאיציק - מילים שיש לחרוט

על המכסה מנוע

zvit

New member
לדעתי לגיטימי!

כשאתה מוכר לסוחר אתה מקבל פחות כסף כי גם הוא צריך להרויח! וכן, כחלק מהכנה למכירה לגיטימי לעשות תקוני צבע פה ושם זה מה שכל הסוחרים עושים : קונים בזול, מתקנים קצת ומוכרים יותר ביוקר. אבל : גם נותנים אחריות וגם חוסכים ממך בילבולי מוח מיותרים צביקה בטוח שהחבר שלך היה עושה תיקוני צבע אחרי שהיה קונה את הרכב, והיה עולה לו יותר...

אתם עושים את עצמכם?

אני אומר לכם שצבעו את כל הרכב!!!!!!! ואתם אומרים לי שהוא עיוור? בקומפיוטסט שצמוד לאוטו סנטר לא עלו על זה...רק במוסך פגו´!!!!! על מה אתם מדברים? אולי אתם שתולים של אוטו סנטר... עובדה שהם ראו לנכון לפצות אותו ב3000 ש"ח על הצביעה... על הסתרת מידע!!! ותסלח לי...מנוע של רכב שנת 2000 לא הולך שבוע אחרי שקונים אותו... ולא נדלקו שום נורות שמנורות... אל תבלבל במוח!. אתה לא מבין? עדיף לך לשתוק!

הוצאת דיבה? זו האמת, לא מעללים...

הצחקתם אותי... הוצאת דיבה... חבר שלי היה צריך את ידיעות אחרונות כדי שהם יתעוררו שם... תאמין לי שהדבר האחרון שהם יעשו, זה לתבוע אותי על אמירת האמת. ואין לי בעיה שיקחו עוד כסף על זה שיש אחריות... אבל מעניין שיש בעיות כאלה, כמו העלמת מידע חשוב כזה...

ceyal

New member
בתור אחד שדפקו אותו../images/Emo88.gif

אני חייב לציין לצעיר שאיציק צודק חובת הבדיקה והחקירה חלה על הקונה תמיד כדאי לצאת מתוך הנחה שרוצים לדפוק אותך. ואם זה קשה אז תמיד יש את היבואן - כדי להזמין רכב חדש
למרות שגם שם לא תמיד בטוח

itzik93

New member
כן כן כן.....

אני חושב שכדאי לסיים כאן את הדיון. אנחנו לא מכירים אותך אנחנו לא מכירים את הרכב אנחנו לא מכירים בעל הרכב והידע שלו בנושא אנחנו לא ראינו את הרכב ****אתה**** לא פירטת למה "הלך" המנוע - וכמו שאמרת, מנוע מודל 2000 לא "ילך" סתם כך. פגם בייצור יכול להיות בלי שום קשר ל"אוטו סנטר" - ובכלל, באיזה רכב מדובר
. אני לא יודע מי זה החבר שלך ועד כמה הוא מבין משהו במכוניות - אבל אני, עם קוצר ראיה, הבחנתי ביום שישי בפג´ו 306 לבנה, אחרי צבע כללי (!!!!) ממרחק של לפחות 20 מטר... לא הייתי צריך להתקרב יותר בשביל לאשש את ה"חשדות" עד כמה הצבע מבריק ויפה - זו לא היתה עבודה של ווקס. התקרבתי לאוטו - וכמובן צדקתי (אני חייב לציין שהצבע יצא ממש יפה, למעט נקודות החיבור המכוערות בין הגג לכנפיים האחוריות שלא נראות בכלל מרחוק). איציק

איציק היקר...

1. אתה גדול/חכם/משולם/המומחה לענייני צבע. לא כולם כמוך. גם אני לא מבין גדול בצביעות, ותסלח לי, אם בקומפיוטסט לא עלו על זה, ובאוטו סנטר לא אמרו כלום, יש סיבה לחשד. 2. בתור רשת שמכבדת את עצמה, הסתרת מידע היא קצת חשודה. 3. לא יודע למה הלך המנוע, כי אני לא מכונאי... רק שמעתי כשהיינו שם שהיה שם בחור שרב עם המנהלת לפנינו, והיא לא רצתה לפצות אותו, כי באחריות יש חורים ( זה לא, זה לא... ). 4. אני לא מחפש להשמיץ אף אחד, אבל אתה התחלת עם חרטטנות...( ראה הודעה ראשונה שלך. ).

itzik93

New member
אין צורך להיות מומחה....

אני בעצמי לא מומחה ולא צבעי... אני פשוט מפעיל את העיניים והראש - מה, גם זה קשה לכם
כמו שכבר אמרתי, לא ראיתי את האוטו, יכול להיות שבמוסך מנפחים, יכול להיות שאוטו-סנטר העלימו מידע, יכול להיות שקומפיוטסט טעו (תלוי איזה מהם) ויכול להיות שהחבר שלך תמים מידי. חוץ מזה, עדיין לא נראה לי סביר שרכב שעבר צביעה כללית יעבור "חלק" בקומפיוטסט. אל תשכח שאלו רכבים שעברו המון קילומטרים בתקופה קצרה, רובם ע"י נהגים לא הכי מיומנים ש"חוטפים" מכות קלות בכנפיים ובדלתות - וזה בהחלט אפשרי שהרכב עבר תיקונים בכל הכנפיים והדלתות שלו - אני לא שולל את זה. לגבי המנוע: אם אתה לא יודע למה הלך המנוע אז עדיף ש"תשב בשקט" - אתה לא יודע את הסיבה, אתה לא יודע אם היא נגרמה שתוצאה מרשלנות של הנהג (הוא מסתכל בכלל על הלוח שעונים ?? תתפלא לשמוע אבל יש הרבה כאלה שלא - וחבר שלך, עצם זה שהוא חבר שלך, לא אומר שהוא שם לב לדברים האלה) ואתה מתבסס על שמועות. אני לא התחלתי עם חרטטנות אבל אתה התחלת עם ה-ש-מ-צ-ו-ת איציק

עם כל הכבוד לך...

איציק, האוטו שעבר צביעה היה עם 15K על הכביש בלבד... והוא עבר צביעה אצל אוטו סנטר!!! ויחד עם זאת הם לא ציינו זאת! ולגבי הרכב עם המנוע, אני חושב שכל אוטו, אחרי שבוע על הכביש, לא אמור להשבית מנוע... תעשה לי טובה...מה הוא כבר יכול היה לעולל למזדה לנטיס שהלך לה המנוע? הוא הוציא את כל הנוזלים/שמנים/דלקים? הוא לא היה נראה אינפנטיל... אל תגזים! מנוע לא הולך ככה סתם שבוע אחרי שקונים אוטו. במיוחד אצל רשת שמתיימרת להיות מובילה בתחום!

למעלה