שאלה לגבי מכירות

שאלה לגבי מכירות

מכרתי 2 חולצות שיש ברשותי, ועכשיו רשום לי 2 items I sold are eligible for Second Chance Offers. מה זאת אומרת ? הכי יש 2 מוכרים שהציעו את ההצעה הכי גבוהה והם זכו ואני מחכה לתשלום שלהם בPP.

עכשיו ראיתי

Second Chance Offer lets you offer an item to the bidder or bidders who didn't win it. Learn More about second chance offers - opens in a new window or tab * Sending a Second Chance Offer is free but if your item sells, you will be charged a Final Value Fee based on a percentage of the final sale price. * You can send a Second Chance Offer for up to 60 days after the listing ends. * Before making a Second Chance Offer, try and work things out with your winning bidder first. * If your original listing was an eBay Giving Works listing, the donation preferences that you specified will apply to this Second Chance Offer. זה שווה רק אם מי שזכה בהצעה הראשונה טמבל ולא קונה בסוף, אבל במקרה כזה פשוט אפשר לשלוח הודעה לשני בתור, נו טוב...

noam weissman

New member
אני מתאפק בתשובתי ../images/Emo13.gif

מי טמבל ?.... תקרא שוב את הפסקה... אם יש לך פריט בודד זה מקרה אחד ואם יש לך מלאי זה מקרה שונה לגמרי... במידה ויש לך מלאי של מוצרים זהים והם מאוד מבוקשים והמכירה נסגרה עם 40 הצעות... אתה יכול להציע לכל מי שבא לך לקנות ממך את המוצר. את תשלם עמלת סיום על כל מכירה שכזאת ( SECOND CHANCE ) אבל תשלם רק פעם אחת עמלת פרסום, מובן. אז למה טמבל ??.... פירסמת פעם אחת ומכרת 5 במכה (לצורך הדוגמא)... מה רע ?

יש רק אחת בודדת

אבל רעיון נחמד. בהתחלה זה פשוט רשם לי את מה שרשמתי בהודעה ראשונה והעדפתי לא ללחוץ, כאשר נכנסתי זה פירט לי מה ומי.

noam weissman

New member
אוקי ../images/Emo13.gif

כן הרעיון נחמד. מכיוון שהמערכת אינה יכולה לדעת כמה מלאי יש לך ולכן זה כללי. אם יש לך תוכל להציע הצעות משניות. אין לך תמכור רק אחד ... יש גם מקרים שאנשים שמים הצעה כי חשבו שלא תהיה תחרות והם יקחו במחיר נמוך והנה בא מישהו ששם הצעה שניה יחסית גבוה. מה שקורה שמי שמוביל בעצם זכה עם הצעה שהינה יקרה ממש שחשב. במקרה כזה יש מקרים שהזוכה מעוניין לבטל את הזכיה ולכן תוכל להציע לבא בתור את המוצר ללא צורך לפרסמו שוב.

למעלה