שאלה לגבי מין אנאלי...

my name is xxx

New member
שאלה לגבי מין אנאלי...

בן זוג שלי מאוד מעוניין במין אנאלי וכל הזמן מבקש שוב ושוב, אני מוכנה לנסות ואפילו די מעניין אותי לנסות אבל יש לי רתיעה מאוד גדולה מעניין הליכלוך... השאלה אם יש משהו שאפשר לעשות כדי למנוע את הבעיה הזאת (אני לא נותנת לו לקרה אפילו את האצבע מהחשש הזה) בנוסף איך כדאי לעשות את זה בפעם הראשונה? אני די לחוצה מהרעיון...

seymore butts

New member
תשובות ברשותך

הרתיעה שלך מובנת ונפוצה מאוד. הכרתי נשים רבות שתמיד חששו מפדיחות הקשורות לתפקוד ה"רגיל" של פי הטבעת - חשש מיציאת לכלוך, "בריחת" פלוצים וכולי. אז קודם כל - גם אם זה קורה - מה הביג דיל ? הרי בן הזוג שלך יודע למה המקום משמש בדרך כלל, והוא בוודאי לא מצפה למצוא שם גלידה. אם את בכל זאת מתעקשת קיים פתרון פשוט - חוקן נוזלים - קונים בבית מרקחת, אפשר להכניס תמיסה מיוחדת או סתם מים, רק רצוי שיהיו בטמפרטורות הגוף - התחושה הרבה יותר נעימה ככה. לגבי הפעם הראשונה - זה מאוד פשוט, תקפידו רק על אוירה נינוחה ורגועה, שלא תהיי "מלאה" ואם כן אז תדחו את זה עד לפעם שבה תרגישי בנוח עם עצמך. חשוב שתהיה ביניכם תקשורת ושהוא יהיה קשוב אלייך ויעצור וייסוג ברגע שהוא מקבל ממך סימן קל לעשות זאת. משחק מוקדם מומלץ - בזמן שהוא מענג אותך אוראלית שיחדיר לשם אצבע, אחר כך שתיים, אחר כך שלוש, כשהוא מקפיד למרוח אותן קודם לכן וגם את פתח החור בחומר סיכה על בסיס מים. לא וזלין ולא קרם גוף, יש משחות מיוחדות שניתן להשיג בבית מרקחת או ברשתות הפארם לצורך זה. שיסובב את האצבעות בפנים ויחדיר אותן עמוק ככל שהוא יכול אבל בעדינות ובאיטיות. ברגע ששלוש אצבעות נכנסות בקלות זה סימן שאת מוכנה ל"דבר האמיתי". תנוחה מומלצת למתחילים - כשאת על הגב, כמו במיסיונרי, הרגלייך שלך על הכתפיים שלו והוא חודר לתוכך. חשוב - גם כאן - שיחדיר לפי הטבעת שלך לפני כן בעזרת האצבעות כמות נדיבה של חומר סיכה, וגם שימרח על איבר המין שלו כמות נדיבה. חשוב במיוחד, במיוחד בשבילו - תשתמשו בקונדום, גם אם אין סיכוי שיש למישהו מכם מחלת מין, וגם אם את מוגנת מהריון באמצעים אחרים. עלולות להיגרם לגבר דלקות בשופכה (צינורית השתן) מהחיידקים שם. ממליץ לך לגרות את הדגדגן בזמן המשגל האנאלי - בעזרת האצבעות או צעצוע כמו "רוקט פוקט". הכרתי נשים שמצליחות להגיע לאורגזמה ללא גירוי נוסף פרט לחדירה האנאלית, אבל לא בטוח שאצלך זה גם יקרה. אם תנסו לעשות את כל מה שתיארתי יש סיכוי גבוה שיצליח לכם בלי שתחושי אפילו טיפת כאב. בהצלחה ותיהנו !!!

סקס אנאלי

שלום לך, ראשית כל הכבוד שאת פתוחה לשמוע את צרכיו של בן זוגך ומוכנה לנהל דיאלוג שאולי עשוי להיות שונה מטעמך. אני מדגישה את עניין החיוביות שבפתיחות לא בהכרח בהקשר של סקס אנאלי, אלא ביכולת להקשיב באופן כללי לפנטזיות של בן הזוג שלנו שזה משהו משמעותי באשר לתוכן. אז אחלה. שנית, סקס אנאלי אכן מעלה שאלה של הגיינה. יש בכך משהו העשוי לעודד יציאות ולכן כדאי להיות מרוקנים לפני שמנסים. לעשות חוקן ביתי (להחדיר מים דרך הטוש) ואז לנקות עד כמה שניתן.... אבל הכי חשוב, להשתמש בקונדום ובחומר סיכה. 1. מפני שאין ברקטום רטיבות טבעית שיש בנרתיק. 2. מפני שהמקום יש בו חיידקים ואנחנו לא רוצים שהם יגיעו בטעות לחורים אחרים או לפתח השופכה של הגבר. לכן קונדום מומלץ. תנוחה ראשונית לעניין היא דווקא שאת על הגב, מפשקת את הפלחיים של הישבן בידייך והוא מעל- כמו בתנוחה המיסיונרית. אם כואב או לא נעים, ומחליטים לחזור לסקס וגינלי, נא לא לשכוח להוריד את הקונדם, ולשים קונדום חדש.... בהצלחה

jesus fuck me

New member
תשובה

אני רואה שכבר ענו לך אבל אני אענה בכל זאת, אולי זה יחדש משהו.. אני גם מאד (מאד) פחדתי מכל הקטע של הלכלוך.. כי בכל זאת, פאדיחות... לא משנה כמה את קרובה לחבר שלך. בכל אופן, את יכולה באותו יום לפני שאתם הולכים לבצע את זה, לקחת את הדוש- במידה והוא מתכוונן לזרמים שונים, תכווני אותו לזרם האמצעי ביותר , על מים פושרים ולחץ מים חלש יחסית. אחרי זה תתכופפי באמבטיה וכאילו תשבי (שרק הכפות רגליים שלך יגעו ברצפה), תבואי עם הדוש ותכווני את הזרם לפי הטבעת.. תעשי את זה במשך כמה שניות\דקות עד שתראי מים חומים יוצאים משם...וזהו. את נקייה. (מצטערת אם היה יותר מדי מפורט..........). עכשיו, את צריכה נוזל סיכה על בסיס מים, והרבה ממנו... אני אישית שמתי ישירות על עצמי ואז מרחתי טיפה וגם חבר שלי שם על עצמו מלא, וזה גרם לו פשוט להחליק פנימה.. לא היתה בעיה כלשהי...את צריכה לבוא עם גישה פתוחה, בלי לחץ. ואף פעם אף פעם אל תתחילי בדוגי.. לי בחיים לא כאב כל כך. תתחילי כמו שאמרו פה, כמו במיסיונרית. אני שמתי את הרגליים על הכתפיים של של אהובי וזה גם עזר לשמור על פי הטבעת פתוח...וזהו.. בהצלחה !

למעלה