שאלה לגבי מים

0 אור 0

New member
../images/Emo45.gif אחרי קריאת כל השאלות והתשובות

מצטרפת להמלצה לא לוותר על מיצוי של האבחון הקונבנציונלי, ובמקביל או אחרי לצרף מטפל הוליסטי שיסייע לך לבחור דרך נכונה ולא מזיקה לטיפול

אחד55

New member
אני לא ביקשתי איבחון

אני רק עונה ומתייחס לאנשים עם רצון טוב שמנסים לעזור לי. לגבי תוספי התזונה: זו הדרך שבחרתי "לעשות נסיונות "ואפילו לקחת סיכונים מסויימים. אני חושב שזה עדיף על לא כלום כי המצב שלי מחמיר די מהר.

מים מרפאים

אם אתה מתחבר לנושא המים המרפאים - הומאופתיה זה תחום שיכול לדבר אליך. התרופה ההומאופתית היא זכרון של חומר שנשא במים. עירית

אחד55

New member
במים המרפאים אני מתחבר בעיקר

לנושא של נוגדי חימצון שיש בהם. יש לי ניסיון טוב עם נוגדי חימצון ואני מאמין שהם יכולים לרפא. במיוחד שמדובר במים שבאים ישירות מהטבע מקרחונים או משלגים.

התכונה הנוגדת חימצון במים מסויימים מכונה

התכונה הנוגדת חימצון במים מכונה - מים בעלי פוטנציאל רדוקציה ORP OXIDATION REDUCTION POTENTIAL כלומר : לכל חומר בטבע יש או פוטנציאל חימצון או פוטנציאל חיזור. חיזור בכימיה זה ההיפך מחימצון, כלומר : חומר מחמצן גורע אלקטרונים או יונים וחומר מחזר הוא חומר שתורם אלקטרונים או יונים ובכך "מתקן" את הרדיקלים החופשיים שבגופך וזו למעשה התכונה ה"אנטי אוקסידנטית" החזקה ביותר. לדוגמא : תתאר בדימיונך שאתה מחזיק גוש ברזל חלוד, פורר אותו בידך ותראה שהוא מתפורר בקלות. איך יתכן שאתה מפורר בידייך ברזל ? משום שהוא התחמצן, ולמעשה החומר איבד אלקטרונים ונותר מעט מהחומר המקורי והרבה תחמוצת ברזל (חלודה). (קורוזיה) כך גם בגופנו מולקולות חלבונים או אחרות מאבדות אלקטרונים ובכך הופכות לפגיעות ומאבדות חלקים מתיפקודן ועוד סימפטומים שונים ומשונים וירידה בתפקודי מערכות הגוף. תזונה טבעונית תסייע להשיב חלק מהחימצון אך חלק אחר אתה יכול להשיג בעזרת מים אלקליים מיוננים. עד לפני כשש שנים יבאתי את המכשירים הללו במשך כ- 8 שנים ואתה יכול לחפש באינטרנט את המכשירים הללו והם מכונים. WATER IONIZER זו לא מעט התעסקות משום שאינך יכול לשתות מים בסיסיים 4 שעות לאחר אוכל וגם שעה לפני אתה לא תוכל לשתות כדי לשמור על חומציות נאותה של הקיבה לפני התזונה. מה גם שהמכשירים הללו שורדים כחמש שנים, עלותם כחמשת אלפי שח, ואתה חייב לרכוש פילטרים רק מהיצרן/משווק והם די יקרים. בסביבות 300 או 400 שח ואם תמצא רק בחול העניין יתייקר בשל ההובלה האווירית. פילטר מחליפים כל 1200 ליטר בערך. המכשיר חכם ומודד מתי אתה צריך להחליף. אני כבר 6 שנים לא עוסק בזה בהצלחה לך ובברכת רפואה שלמה אילן רז

לגבי מים חיים

מים חיים הם מים מתוך הטבע, הם יכולים להיות מתוך נחל זורם שמביא איתו את ההשפעות של הטבע הכוללות צמחים מרפאים, אבנים, משקעים ועוד. כיוון שבארץ אין כמעט נחלים זורמים עם מי שתייה נקיים, ניתן להשיג זאת בדרכים אחרות. בתפיסה השמאנית שמחוברת לטבע, ישנן טכניקות שונות ליצירת מים חיים. בעקרון, חלק מלהיות שמאן זה הידע כיצד להשפיע וליצור מים כאלו. באופן אישי אני חושב שמים כאלו הם מרפאים ומסייעים בתהליכים של ריפוי. נראה שלא סתם חשבת על פתרון כזה, מציע לך לנסות, במקביל אולי לטיפול אלטרנטיבי. אם הפתרון הזה מדבר אליך, אתה מוזמן ליצור קשר. ישנם גם פתרונות נוספים שמאפשרים להפוך מי ברז למים חיים, תוכל למצוא אותם בגוגל. יוסי.

אחד55

New member
לא מהטבע פחות מעניין אותי

היה לי מכשיר שמייצר מים חיים ממים מינרלים אבל לא אהבתי את התוצאה והחזרתי את המכשיר.

למעלה