שאלה לגבי מיכא"ל...

שאלה לגבי מיכא"ל...

היום בא אלינו נציג לביה"ס והסביר לנו על זה לא בפירוט מורחב כי לא היה הרבה זמן, אז באתי לפה להשלים את פערי המידע... אני הבנתי את הרעיון העיקרי שעומד מאחורי מיכא"ל אבל מה בדיוק עושים במפגשים האלה? מה העלות של כל התוכנית? מתי הפגישות נערכות? (אני יודע שזה פעם בשבוע אבל באיזה חלק של היום?)... ואיך אתם מתרשמים ממיכא"ל? מפיקים מזה תועלת? כי היו גם כאלה אנשים שאמרו שהם שילמו כסף על כלום והיו כאלה שזה שינה להם את החיים, אז אני מעוניין לשמוע כמה שיותר חוות דעת...

adi23e

New member
מה עושים במפגשים? המון דברים

לא ניתן לענות לשאלות שלך פה, מהסיבה שזמני התוכנית משתנים: כל קורס בשעות אחרות , לפי יכולת התלמידים שנרשמו לקורס. העלות גם יכולה להשתנות, לא בהרבה אבל תלוי אם העירייה מספקת מימון או לא. את פערי המידע האלה הכי טוב שתקבל ממי שעשה לכם את הפרזנטציה. בהצלחה

חח סליחה באמת..

אממ..לי זה עזר-ויש ילדים שיכול להיות שזה לא עזר להם-אבל אתה גם לא יכול לדעת כמה הם השקיעו-אם אתה תשקיע אתה תצליח-זה בטוח. אני הלכתי לזה בלי להקשיב לדיעות של אחרים-רק מההתרשמות שלי מהפרזנטציה-כמובן שאנשים אמרו את הדעות שלהם-אבל לא נתתי לזה להשפיע עליי-אתה רק בעצמך תוכל לדעת אם אתה תאהב את זה-וכמה אתה מוכן להשקיע.

למעלה