שאלה לגבי מחשב נייד

Jan22

New member
תראה ,בין שני הדגמים הייתי לוקח את

הראשון כי הוא בא עם מעבד פנטיום להבדיל מהשני שעם סלרון .מה שאני לא מבין הוא - שתי הניידים עולים בסביבות ה4500 ,לא עדיף לך להשקיע עוד 1000 - 1500 ש' ולהביא דגם חזק עם פנטיום M שיסחוב לך הרבה יותר ? כמו זה למשל ? דגם הרבה יותר עשיר . http://www.naot.co.il/products/15121

BELEZA

New member
תודה על התגובה

עוד 1000 - 1500 ש"ח זה בלתי אפשרי להוסיף. פשוט אין לי וזה המקסימום. אני בעיקר מחפש לדעת אם במחיר של 4500 ש"ח (קצת פחות או יותר) עדיף לי לקנות משהו יותר מתקדם כיד שניה או משהו חדש עם נתונים קצת פחות טובים. אני לא משתמש בו למשחקים או לתכנות גרפיות כבדות אלא בעיקר לאופיס ולאינטרנט והחשיבות היא בעיקר לאמינות ואורך החיים. מה שמטריד אותי בדגם הראשון הוא אורך החיים של הסוללה שעליה לא מוכנים בסטארקום לערוב. מבחינתם סוללה תקינה זה "לא פחות מרבע שעה" זמן עבודה ואחד הדברים שאני יותר צריך זה זמן סוללה ארוך.

Jan22

New member
המפרט עצמו יחסית בסדר ,כמובן

שיש לו מגרעות ספורות ,אבל הבחור רוצה אופיס ,אנטרנט ואמינות נייד , המפרט הזה עונה לו מעל ומעבר לדרישות אבל אם יש לך דגם יותר עשיר בסכום של 4500 גו אהד חביבי .

לא צריך משכנתא בשביל סנטרינו

אני זכיתי במכרז לפני כמה חודשים במחשב IBM R50E 1.5 דגם UROPTIM במחיר של 4300 כשמחירו בשוק בחנויות היה בסביבות 6,000, ש"ח.. כיום המחיר שלו ירד כי יש יותר חזקים כמו 1.6 ומעלה.. אני מרוצה ממנו מאוד , וכמו כן הוספתי לו אח"כ עוד 512 RAM אז בכלל יש לו ביצועים טובים יותר.. וכן עבדתי עלי עם תוכנות גרפיות כמו פוטושופ ופרינד ועשיתי על הנייד הזה בחינה בתוכנות אלו במשך 4 שעות והכל הלך פשוט חלק

BELEZA

New member
ה HP נראה לי טוב

אגב, האם כונן COMBO כולל גם צורב DVD

כונן קומבו זה כונן DVD רגיל + צורב

רגיל הם פשוט משולבים יחד אתה יכול לצפות בסרטי DVD אך לא לצרוב אותך בפורמט הזה

Jan22

New member
הHP הזה די טוב יחסית לתקציב שלך

הצורב הוא CDRW לא צורב DVD - אין מה לעשות אתה מחפש תקציב ספציפי אז תאלץ להתפשר קצת ,הדגם די עונה על הדרישות שלך ואף יותר ,אולם עדיין יש לו את החסרונות שלו .

BELEZA

New member
זה בסדר

גם לי יש את החסרונות שלי בכל אופן תודה, אכן הזמנתי אותו

למעלה