שאלה לגבי מחיר:

dan5677

New member
שאלה לגבי מחיר:

גררתי את הגראנד דינק שלי למוסך בת"א אחרי שהוא נתקע ושהבנתי ששני המוסכים שיש ברעננה קורעים במחיר. הייתי רוצה שתגידו לי אם המחירים ששילמתי היו גבוהים מהמקובל: גרירה: 150 ש"ח (רעננה - ת"א) מצבר ומיישר זרם כולל מע"מ כולל עבודה: 850 ש"ח (רק המצבר עלה מעל 400... - מוסך דו-גל) בסה"כ ישראל עשה רושם של אדם מקצועי אבל המחיר היה נראה לי גבוהה מדי. מה אתם חושבים? ועוד משהו בקשר לניקיון: הוא החזיר לי את הקטנוע שהפלסטיקה המאפירה שלו מבריקה ממש ונראית שחורה מאוד. מישהו יודע באיזה חומר הם משתמשים? תודה!

lead foot

New member
400 שקל למצבר? זה נשמע טיפה מוגזם...

עד כמה שאני זוכר מצבר של רכב עולה ככה ושל קטנוע עולה גג 300. לגבי הגרירה אני לא יודע.

guardmen

New member
ידידי, לא יודעים לא עונים!

אין אולי, אין יכול להיות, ואין ניחושים. יודע את התשובה? תענה. לא יודע? אחרים יענו. כפיש? מצבר של גרנד דינק יכול להגיע לסכום של עד 420 ש"ח, תלוי בסוג החברה. המחיר בגדול נע סביב 380 עד 420 ש"ח.

ADaM4U2

New member
גארדמן, אני עדיין ממתין לתמונות של הג'וירייד

150 המשופר, שאמרת ששיפרת...

guardmen

New member
אל דאגה, לא שכחתי.

עדיין לא סיימתי אותו לגמרי. נשארו לי עוד כמה דברים לעשות לו, ולבסוף צבע . ברגע שהוא יהיה מוכן, אני ישתדל לעלות כמה תמונות.

eli551

New member
מישר לבד800 ש"ח

מצבר וולטה420 והפשוט יותר 300ש"ח גרירה נע בין 100 ל150 תלוי אם בשעות עבודה מקובלות או בלילה

JacksonX

New member
לגבי המחיר של הגרירה, נראה לי סביר ביותר

ואני השתמשתי בשירותי גרירה שלוש פעמים תוך 3 חודשים. מחיר נורמלי מה שלקחו ממך... (תמיד יש לישראלים תחושה שדופקים
אותם ..אולי בצדק?)

תפסיק לבכות

המחירים הוגנים ויופי של שירות אם ניקו את הקטנוע מצבר לצרכן עולה486 לפני הנחה

dan5677

New member
מאיפה הגעת למסקנה שאני בוכה?

זה שאני רוצה לדעת אם המחיר ששילמתי סביר כדי שאוכל לשוב לאותו מוסך זה ממש לא בכי

למעלה