שאלה לגבי מזרן

Sigal H

New member
שאלה לגבי מזרן

למזרן שלי יש יותר מדי מרקם (פסים של מיטה מתכווננת) וזה מכאיב ברמות, בעיקר בגב ובכל עצם בולטת. זה בא לי בתקופות, הרגישות הקיצונית למגע, ועד כה הסתדרתי יפה.
חוץ מלהחליף מיטה (לא יקרה) או לפרוש עוד שמיכת פוך ולישון עליה, יש לכם רעיונות שגם יישארו במקומם כשאתהפך מצד לצד בלי שמץ קמטוט?

תודה וחיוכים!

אז ככה:

אני מבינה שלהחליף מזרון זו לא אופציה, כי בטח יש לך מזרון "חכם".

מה שאני יכולה לנדב מהתחקיר שלי את הנושא, זה שיש כל מיני סוגים של מזרנים דקים, שעשויים מחומרים שונים, במידות קושי שונות וככה, אולי את יכולה לקנות דק כזה ולשים אותו על המזרון שלך, בזמנים שהפסים מכאיבים לך. זה מזרונים רק מספוג, בלי כל מיני טריקים.

אני הזמנתי בגודל מיוחד, כי המיטה שלי לא בגודל סטנדרטי והם לא דפקו לי מחיר בגלל שזו הזמנה מיוחדת, יוצא ממש זול הסוגים האלה של המזרונים. שאני מצאתי שהם הכי טובים לי. פשוט, טוב וזול.
לי זה יותר טוב מכל המזרנים "האינטיליגנטיים" שעולים המון אבל המון כסף

אנחנו מדברים על מאות שקלים בלבד.

תחפשי "מזרון ספוג" בגוגל, תלמדי על כל מיני סוגים של חומרים שמהם עשויים מזרנים, ותחפשי איפה מוכרים אותם באיזור שלך, כי כמובן שצריך להרגיש את זה ביד, זה לא משהו שאפשר לבחור מרחוק

לצערי אני כפי הנראה מחקתי את כל התחקיר שלי בנושא, ועכשיו יהיה לי קצת קשה לקושש לינקים.

זה בינתיים:

http://www.polymerim.co.il/

אבל אני זוכרת שממש הגעתי לאתרים שיש בהם פירוט מלא של סוגי מזרון ספוג וככה. למדתי את הנושא לעומק.

בהצלחה במציאות המזרן המחבק, בדיוק כפי שאת צריכה

עוד קצת קישוש בנושא

יש כמובן את חברת פולימרים קיבוץ זיקים.

מנדלבאום הוא נחשב תותח בתחום, אולי תוכלי להתייעץ איתם.

http://www.mandelboim.com/מזרונים-פולימרים-זיקים/מזרון-maestro/סדרת-תעשיות-פולימרים-זיקים/%D7%9E%D7%96%D7%A8%D7%95%D7%9F-maestro/5-29

את בודאי מכירה את החומר ויסקו אלסטי, שהוא כמו חימר שהגוף שוקע לתוכו.
אם תמצאי ממש שכבה דקה של ויסקו אלסטי שתוכלי לשים על המזרון שלך, זה נשמע לי אופטימלי.

תנסי לתהייעץ עם מנדלבאום איך מוצאים מוצר כזה, אני כמעט בטוחה שיש.

זה הכיוון שיש לי בניתיים

למותר לציין שאת לא חייבת לשלם את הדמי משלוח

ולקנות און ליין. נהפוך הוא אתה חייב להרגיש את זה כדי לבחור.
אז תמצאי את החנות הקרובה אלייך שמחזיקה את המוצרים האלה, ותקני בלי עלות של דמי משלוח.

לילה טוב

Sigal H

New member
וואו, את נהדרת!

יש לי שיעורי בית לעשות עכשיו. תודה

11161

New member
פה מתחילה הבעיה!

למה בכלל את צריכה מזרן?

עד כמה שראיתי, לא נמצאו עדויות באינטרנט לתלונות של האדם בתקופה הפרה - היסטורית (לפני היות המזרן), על מזרונים לא נוחים.
הקשר הלוגי נראה לי ברור. למה בכלל את צריכה לישון על מזרן? והרצפה, מה? זאת חתיכת אבן רק נכון?

ויותר ברצינות - בהצלחה עם זה, תקראי את התגובות האחרות, הם בטח יותר יועילו לך..

אתה מתפרץ פה לעוד דלת שפתוחה אצלי לרווחה

הידעת? בחצי הכדור המזרחי לא ישנים על מזרון או על מזרן.

היפני "מפונקים" ישנים על פוטון דק מאד, שפורסים אותו על הטטמי, אבל אין שם חדר שינה. פורשים את המזרון המאד דק הזה, אבל נוח בטירוף, בחדר מגורים בלילה ומחזירים לארון בבוקר.

הסינים ישנים על קרש, דיקט. בדיוק כפי שאתה מתאר.

מקסימום, אם הם ממש רוצים "לוקסוס" אז יש מחצלת כזו, כמו השטיח חרוזים הזה שנהגי מוניות בארץ שמים על המושב.

הייתי שנה בסין ולאט לאט למדתי לישון יותר על קרש, עד שמצאתי את עצמי בתוך זה וגיליתי שזה יותר נוח ויותר בריא. מאז המחלה זה קצת יותר מורכב.
לכן התעסקתי הרבה עם נושא המזרונים, שהוא סאגה מטורפת אצלנו, כמה אופציות! איזה מחירים!

אז כן, זה לא מובן מאליו.

תודה רבה. מעניין ומלמד

אז יוצא שאני משתמשת במילה הלא נכונה. פאדיחות

אולי אני אשתמש בצורת: מֵיזְרָן

מכתב יד קאופמן של המשנה.

Sigal H

New member
מילא רצפה

קח אותה, תקפיא, תצר מאוד ותשים מעליה מכונת רנטגן - זה המקום הכי לא נוח בעולם לשינה

Sigal H

New member
רעיון טוב

שגם מיושם, אבל לא מספק כי אני עדיין מרגישה את המרקם שמשגע לי את העצמות. ממש הנסיכה והעדשה

בינתיים מצאתי פתרון טוב לישיבה - כרית לטקס גדולה שמתחילה להתרכך אבל שומרת על צורתה האחידה. ובאשר לשינה... נו, מילא. אתם כבר מכירים את זה...

למעלה