שאלה לגבי מזרון שטח

שאלה לגבי מזרון שטח

אני מטיילת עם קבוצות אנשים ברחבי הארץ ופעם אחת ראיתי מזרון שטח (מספוג) בצורת קרטון ביצים. מישהו יודע היכן יש להשיגו וכמה הוא עולה? תודה

pako27

New member
את בוודאי מתכוונת לזה

THERMAREST דגם :Z-LITE ניתן להשיג בחנויות הציוד ב 349 ש"ח +- .... ופחות היכן שיש לחברי הפורום הנחות .

HelloweeN

New member
לא מומלץ!!!!!

המזרון המדובר זה כמו לקחת קונדום ולשים אותו מתחת לשק"ש. או בקיצור, מלבד משהו מתחת לשק"ש - לא תרגיש כלום. ה-מזרון הכי טוב ללא ספק הוא של INSUL-MAT שהולך בצורת TUBES רצועות ארוכות כאלה מלאות באויר, לא זוכר את המילה המדוייקת.

HelloweeN

New member
וואלה, השלג פה, אבל עדין קצת מדי POWDER

מחכה לקראת אמצע דצמבר, שכבר יגיע איזה בום כמו שהיה לפני כמה שבועות. 4 פיט של אבקה לבנה מהסוג המשובח ביותר! אחחחחחחחח

HelloweeN

New member
מבטיח לעדכן בקרוב!

צפה לסקירה מקיפה על החוף המערבי הצפוני.

pazro

New member
זה טוב עד שאת הולך לישן על קוץ

המזרון בצורת קרטון בצים הוא מזרון מעולה, יש לי אחד כזה כל שבע שנים ויש רק דברים טובים להגיד. מתקפל באופן מאוד נוח, ניפתח בשניה ולא מתגלגל לו, ניתן ליפתוח רק חצי (או רבע) כשרק רוצים מקום לשבת. יותר קטן הנפח בהמזרונים המתגלגלים בעלי אותו עובי. ובטוח לא שוקל 600 גרם כמו המזרון המתנפח

pako27

New member
יש מספר הבדלים ללא ספק

יכולת בידוד טמ"פ גבוה יותר למזרוני המתנפח, נכון יש את הסכנה של פנצ'ר ( יש גם קיט קטנטן לתיקון )... ול THERMAREST- z lite יש יתרון של משקל ( ולפי דעות של מטיילים שהגיעו אלי אז יתרון גם בנוחות עד כמה שזה אפשרי בסוגי מזרונים אלו ). נקודה חשובה לציון היא שרוב הדגמים כבדים יותר מ600 גר' של הדגם המדובר (INSUL MAT - X-LITE COMPACT FULL ) שלו ספציפית יש יתרון גם בנפח שהוא תופס.... 2 הדגמים שציינו מצוינים ללא ספק . פרט לזה אני חושב שטוב שיש מגוון אפשרויות.....וכול אחד בוחר מה שטוב לו.... נ.ב: ויש גם פלצ'ב פשוט ומוכר שסה"כ אני יכול לציין אותו כזול, אשר עושה סה"כ את העבודה....בלי הרבה פלצנות מיקצועית....ובלי לשלם הרבה כסף......

pazro

New member
הבעיה עם קוצים, שנדיר שהם באים בבודדת

ואז הקיט הקטן והחמוד, זה כמו טיפה בים. אני מכיר יותר ממקרה אחד שבאמצע טרק קשה וארוך נדפק הונטיל, או יותר גרוע נקרע המזרון (כי היתה רוח שהעיפה את האוהל אם מזרונים ושקשים. את האוהל תפרו את המזרון זרקו לפח).

למעלה