שאלה לגבי מזונות

מצב
הנושא נעול.
שאלה לגבי מזונות

שאלה לגבי מזונות
ההודעה היא מאברהם. אני מרוויח כ - 4000 ש"ח נטו בחודש, ואני משלם קרוב ל - 1900 ש"ח מזונות לילד אחד בחודש. אישתי מרוויחה קרוב ל - 7000 ש"ח בחודש. היא גרה בבית של אבא שלה. איך אני יכול להוריד את המזונות למינימום? מהו המינימום לתשלום לילד אחד? האם המחיר שאני משלם הוא הוגן ולא גבוה?

משה אחר

New member
שאלה לאברהם

שאלה לגבי מזונות
ההודעה היא מאברהם. אני מרוויח כ - 4000 ש"ח נטו בחודש, ואני משלם קרוב ל - 1900 ש"ח מזונות לילד אחד בחודש. אישתי מרוויחה קרוב ל - 7000 ש"ח בחודש. היא גרה בבית של אבא שלה. איך אני יכול להוריד את המזונות למינימום? מהו המינימום לתשלום לילד אחד? האם המחיר שאני משלם הוא הוגן ולא גבוה?
שאלה לאברהם
האם פס"ד ניתן לאחר הסכם? כמה זמן חלף מאז? האם היה שינוי נסיבות מהותי?

תשובה

שאלה לגבי מזונות
תשובה
נראה גבוה אלא אם יש לילד הוצאות חריגות. המזונות נקבעים לפי הצרכים.

גבוה בהחלט

שאלה לגבי מזונות
גבוה בהחלט
סכום הוגן הוא כ- 1500 ובגלל מצבה הכלכלי אולי תצליח להוריד לפחות.

תודה רבה על התשובות...

שאלה לגבי מזונות
תודה רבה על התשובות...
אברהם לא נמצא איתי כרגע, אני כותבת בשמו... ההסכם נערך לפני כשנה וחצי, ולפי הבנתי זוהי החלטת בית משפט על פי השכר והמצב הכלכלי של שני הצדדים וללא הסכם ביניהם. מדובר על ילד אחד, ללא צרכים מיוחדים. הילד כעת עולה לכיתה א'. השאלה היא - אם זה מה שנקבע על פי התנאים האובייקטיביים, האם ישנה אפשרות לערער ולהוריד את גובה התשלום? האם ייתכן שבשל ערעור אדם ייקנס? כלומר - ייאלץ לשלם קנס בעבור הגשת העירעור? שוב, תודה רבה, המצב מאוד לא נעים פה והעזרה הזאת חשובה מאוד!

r5551

New member
מיסרי לאברהם שסכום המזונות

שאלה לגבי מזונות
מיסרי לאברהם שסכום המזונות
המינימלי ביותר שהוא משלם. הרי לך החשבון: 1150 סכום מזונות מינימלי לכל ילד ועוד שליש מדור ועוד חצי גן/מעון. כמה יוצא? לידיעה כללית: 7000 ש"ח זהו סכום ממוצע במשק בהתחשב שהאשה צריכה לשכור לעצמה דירה ולשלם את כל ההוצאות הנילוות. (מים,חשמל,גאז,טלפון,נייד,ארנונה,וועד,אינטרנט,ערוצי הילדים,חגיגות ומתנות לימי הולדת של ילדים בגן, וכל זאת זה המינימום ההכרחי להיתפתחות תקינה של הילד במושגים של היום). מאוד קשה לחיות עם ההורים בייחוד כשיש ילדים כי להורים יש תכונה כזו, להתערב! לאשה שעובדת ומתפרנסת לבד יש הרבה יותר הוצאות מאשר לעקרת בית. כל זאת כדי לשמור על עבודתה. היא חייבת להתלבש ולהיראות כיאות. זה אומר בגדים ברמה, מספרה,ציפורניים, איפור,תכשיטים מכונית והחזקה של מכונית. (זה חוסך שעות של ביבי סיטר) והכי הרבה הוצ' על ביבי סיטר בייחוד בימי מחלות וחיסונים של הילד. לא הוספתי בילויים והנאות לא לילד ולא לאשה אם תעשו חשבון תראו שהיא עדיין זקוקה לעזרה כספית.

מצב
הנושא נעול.
למעלה