שאלה לגבי מזדה MPV

ברגר3

New member
שאלה לגבי מזדה MPV

שלום כולם, אנו מתלבטים אם לעבור לרכב גדול יותר עקב צפיפות נוראית ברכב הנוכחי. יש לנו שני תינוקים ואנו צריכים קצת יותר מרחב. למישהו יש מושג כמה יעלה לנו התענוג? מה סדר גודל של אחזקה לרכב הנ"ל. אנו לא נוסעים הרבה בסביבות 1200 ק"מ בחודש. האם יש לכם המלצה לרכב אחר? כל תגובה תתקבל בברכה, תודה.

be_roo

New member
1200 ק"מ בחודש זה גם לא מעט

15 אלף בשנה זה די ממוצע. לא כתבתם איזה רכב יש עכשיו, אם מדובר במשפחתית סטדנרטית טענת הצפיפות קצת מוזרה, לא צריכה להיות בעיה להושיב שני מושבי בטיחות מאחור, ושני מבוגרים מלפנים. אלא אם אתה מסיעים הרבה פעמים אדם נוסף. בהשוואה לרכב פרטי, ואן יהיה יקר יותר לאחזקה, מבחינת רישוי, צריכת דלק. אבל לדעתי דילגתם על שלב, בין MPV לרכב פרטי יש כמה גדלי ביניים שאולי רלוונטים. פרטו יותר על הדרישות שלכם (מקום, גיר, תקציב, סוג נסיעות וכו')

ברגר3

New member
כרגע יש משפחתית רגילה

הבעייה בעיקר בתא מטען וגם אם יש מקרה בו צריך להסיע אדם נוסף. איזה שלב יש בין לבין? היינו שמחים למצוא רכב אם תא מטען גדול יותר ותא נוסעים קצת יותר מרווח. עדיפות לגיר אוטומטי. תקציב 80-100 אבל יותר מעניין אותי כמה תעלה האחזקה. נסיעות בדרך כלל בעיר (אזור המרכז) שכחתי משהו?

shahf

New member
למה לא סטיישן?!

אני לא בטוח כ"כ איזה סטיישן אפשר למצוא יד שניה. (כרגע רק קסארה או איזשהו וולוו עולה לי בראש) אבל אם הבעיה היא תא מטען אז נראה לי שסטיישן יפתור אותה, הוא לא הרבה יותר גדול ממשפחתית רגילה אבל ברובם יש תא מטען יותר גדול.

enigo

New member
או משפחתית עם תא מטען גדול יותר

בסגנון פוקוס או אוקטביה.

טנדרון אולי ?

אם אתה נעול על אוטומט יש לך אופציה טובה שזה רנו קנגו 1.6 בנזין אוטומט. גם פיאט מולטיפלה היא אופציה לא רעה. אם להתפשר על ידני, הייתי בודק פיאט דובלו, פורד קונקט או משהו כזה.

enigo

New member
אתה מכיר מולטיפלה אוטומאטית?

אם כן, תרים דחוף טלפון לסמל"ת...

למעלה