שאלה לגבי מודם כבלים

קוסטרמן

New member
שאלה לגבי מודם כבלים

יש לי מודם כבלים USB של מוטורלה. מחשב עם חלונות אקספי. אני מעוניין לעבור חדר בביתי ויש לי שקע כבלים בחדר שלא בשימוש כרגע. רציתי לדעת האם ניתן לחבר את המודם כבלים ישירות לשקע הכבלים שבחדר השני או שמא מדובר בהגדרות שצריך לשנות אצל חברת הכבלים? אני לא רוצה להעביר את כל המחשב ולגלות שאין לי אינטרנט שם. אני מעוניין כמה שפחות ליצור קשר עם התמיכה שלהם כי השירות שלהם לא שווה גרוש ורק מעלה את העצבים.

B e i n g

New member
../images/Emo91.gifמודם USB וכבלים../images/Emo35.gif -../images/Emo31.gif ../images/Emo128.gif

ללא קשר לשאלה שלך, כי את התשובה לה אני לא יודע, אני ממליץ לך בחום לעבור למודם עם כרטיס רשת. חיבור לכבלים (בכבלים בלבד, לא רלוונטי לADSL) עם מודם USB למחשב יכול לגרום בעתיד לתקלות לא מוסברות במחשב, שחברות הכבלים יתנערו ממנו. הדבר נובע ממתחים שעוברים דרך הUSB אל המחשב ובזרמים קטנים יכולים לגרום בהמשך לנזק לאחד מרכיבי החומרה במחשב. לכן, אם עובדים בכבלים מומלץ לעבוד עם כבל רשת ולא USB. הכבלים כמובן מכחישים את זה, אך אני אומר זאת בוודאות מלאה. במודם מוטורולה אני חושב שיש אפשרות להתחבר גם לרשת ולא רק USB ואם לא, אז שווה להחליף את המודם לכזה שתומך ברשת.

elctronic1

New member
בקשר ל USB אתה רציני?????

עכשיו אני קולט.... היה לי מחשב p-2 עבד פיקס באינטרנט פתאום יום אחד - הפסיק לעבוד יש לציין שהיה מחובר מודם usb

JaneLame

New member
למה אתם מטעים אותו?

למה שהוא יטרח להחליף מודם? את כל המודמים שמקבלים דרך חברת הכבלים אפשר לחבר גם ב-USB וגם בכרטיס רשת. לא צריך להחליף מודם. בתשובה לשאלה - צריך להתקשר לכבלים כדי שיתאימו את השקע לחיבור מודם.

B e i n g

New member
למה אתה לא מבין את הנקרא?

כתבתי: במודם מוטורולה אני חושב שיש אפשרות להתחבר גם לרשת ולא רק USB ולבחור יש מודם מוטורולה... לא כתבתי שעליו להחליף מודם, ואם אי אפשר היה לחבר את המודם לרשת - אז כן. היה עדיף שיחליף מודם רק שיתחבר לכבלים ברשת ולא בUSB

B e i n g

New member
יפה. אז למנויי הכבלים - עבדו עם רשת

ולא עם הUSB וייטב לכם..

usa1980

New member
אתה צודק יש לי מודם של סמסונג....

ויש חיבור usb ורשת

Fkl0ster

New member
כל מודם כבלים בעולם מכיל חיבור רשת:

מעצם שיטת הפעולה שלו מודם הכבלים מטיבעו מגיע עם חיבור רשת. ה-USB הוא רק "בונוס".

usa1980

New member
ןמה אני אמור לעשות אם הבונוס הזה??

שיקחו את הבונוס הזה

B e i n g

New member
כן חיבור רשת אחד.. אבל

אולי חלק מהמודמים הם מודם-ראוטר (נתב) ואז מספיק לך האב(מתג) כדי לחבר כמה מחשבים.. אם לא אז אתה קונה רטואר שיש בו בדר"כ לפחות יציאות ל4 מחשבים

eladts

New member
אין בכבלים מודמים שהם גם נתבים

אבל בחיבור ללא חייגן ניתן לחבר עד 3 מחשבים דרך חיבורי ה-ETHERNET וה-USB וכולם יקבלו IP חיצוני של הספק.

B e i n g

New member
אתה אומר שאפשר לחבר גם לUSB וגם

לרשת ולגלוש במקביל? את זה לא ידעתי... ואיך מתחבר השלישי? דרך חיבור רשת עם המחשב עצמו? אולי בגלל זה הכבלים היום מחייבים חייגן כדי להתחבר אליהם אלא אם מוסיפים להם כסף ע"מ שיהיה חיבור ללא חייגן? (לפחות כך שמעתי.. האם זה נכון?)

eladts

New member
ניתן לחבר מספר מחשבים דרך חיבור

ה-ETHERNET בעזרת SWITCH שניתן לרכוש בעלות של 100 ש"ח. זו באמת אחת הסיבות שהספקים מעדיפים חייגן.

קוסטרמן

New member
אבל אז אני צריך כרטיס רשת

יש לי מודם ISDN מותקן עוד במחשב. האם הוא יכול לשמש ככרטיס רשת?

למעלה