שאלה לגבי מדריכים

• פותח הנושא KGB2
  • פורסם בתאריך

KGB2

New member
שאלה לגבי מדריכים

בערב הם מרקידים אבל מה זה המקצוע העיקרי שלהם? זה מאפשר לחיות? אם לא אולי תספרו מה המקצוע העיקרי של כל מיני מרקידים

שלי לא

המקצוע העיקרי שלי הוא תכנות מחשבים. יש לי תואר ראשון במדעי המחשב ואני עוסקת בזה כבר 5 שנים, מאז סיום הלימודים (פשששש, איך שהזמן טס). בהדרכת ריקודי עם אני עוסקת בעיקר כהובי ומשהו לנשמה (למרות שאני משקיעה בזה הרבה). לחלק מהמדריכים זה המקצוע העיקרי, וחבל, לדעתי זו הסיבה לתחרות ולסיכסוכים שונים.

רויטל - אני דווקא חושב

שהתעסקות בריקודי עם כדבר עיקרי, היא בהחלט חיובית ונכונה. מדריך שמתפרנס רק מריקודי עם הוא מדריך שבחר בהדרכת ריקודי עם כדרך חיים. הוא מתייחס למקצועו בחשיבות רבה, הוא מעריך היטב את המדריכים האחרים, התייחסותו היא מקצועית לחלוטין ובזכות חשיבה ותפיסת עולם זו, הוא מצליח לקדם ולדחוף את תנועת ריקודי העם במקומות שבהם הוא עובד. הדרכת ריקודי עם היא עבודה לכל דבר, מקום ההרקדה הוא מקום העבודה. מדריך ריקודי עם יכול למלא את שבוע העבודה שלו בהדרכה בבתי ספר בבוקר, בתי נוער אחה"צ, ואולמות ספורט בערב. יש משפט שאומר: "אשרי אדם שתחביבו מקצועו", ואכן מדריכי ריקודי עם נהנים מהעובדה שהתחביב שלהם, הוא גם מקור פרנסתם. כמו בכל מקצוע אחר בחיים, אני מציע לכל מדריך להרחיב אופקים, ידע והשכלה וכן לעסוק בתחומים נוספים שמעניינים אותו, ועם הזמן כאשר התהילה תחלוף גם עליו והוא לא יוכל יותר להרקיד, יהיה לו משהוא אחר מעניין לעסוק בו.

שמעון - אם אתה לא אומר

אז אני אומר לכל מי שרוצה לדעת. חשוב מאוד שהמרקיד יהיה בעל ידע נרחב בתחומים שונים, כי הוא בא במגע עם אנשים ברמות שונות. אני מסתכלת עליך בהרקדות ואני רואה שאתה מדבר ומתקשר היטב עם כל גווני האוכלוסיה. גם האדם הפשוט ביותר כמו האדם המשכיל ביותר יוצאים משיחה איתך בהרגשה טובה, בהרגשה שמאחורי המרקיד עומד אדם עם ידע ואופקים נרחבים. מידי פעם אני עומדת מהצד ויוצא לי להקשיב לשיחות שלך עם רוקדים, קודם כל אני בהלם מהסבלנות שלך, אבל אני מעריצה את הידע הנרחב שלך בכל נושא. אני יודעת שלמדת באוניברסיטת "בר אילן" ויש לך תואר ראשון במדעי המדינה, תואר שני במינהל ציבורי ובחודש אוקטובר הקרוב שמעתי שאתה מתחיל ללמוד משפטים. אני גם יודעת שאתה חבר מועצת העיר ביבנה ובבחירות האחרונות גם התמודדת לראשות העיר ביבנה. אני והחברות שלי גאות בעובדה שלמרקיד שלנו יש ידע ויכולת רחבים יותר מאשר הדרכת ריקודי עם בלבד. זה נכון שאני מגיעה להרקדה בעיקר בשביל לרקוד, וחשוב לי שהמרקיד יהיה קודם כל מרקיד טוב, אבל יש ערך מוסף לעובדה שלמרקיד שלי יש יכולת וכישורים נוספים שתורמים לרצון שלי להגיע להרקדות שלו.

ayesman

New member
Elik, you are the best in the Forum

Dear Elik 31 I would like you to know that I do appreciate your valuable contribution to this Forum Please, accept the Nobel Prize Sincerely Yes man

אליק 31

New member
thank you dear ayesman, the same

appreciation goes back to you, as i noted here in the past, therefore i suggest that you will not dissapear for long periods from the forum, so we could enjoy your irony and wit. bless you, alik

משהא

New member
אליק31 כדאי שתברר קודם מי היא רונית

יש לי רושם שרונית תומר היא / הוא, וירטואלית וכתיבתה מכוונת ומבוצעת למטרות פרסום !? חוסר זיהוי מתמשך ומכוון מחזק את התזה הזאת....... אם אתה מעוניין ? אתן לך כתובות של יחצנים מוכשרים ומקצוענים. אורי גבעוני

כבר שכחתם?

אליק ומשהא - האם זה הגיל, שעושה את שלו? כיצד שכחתם מי היא רונית תומר? רונית תומר היא אותה בחורה, שהעידה על עצמה (במלל רב מאוד) שהיא מסובבת ראשים, בעלת פרונט מרשים? היא גם התלוננה על בן-זוג משולח רסן,אשר שולח ידיים.

אליק 31

New member
אלמונית, זה הגיל, שכחנו, אז אולי את

מוכנה להירתם ולמצוא לנו את אותה רונית, חתיכה עם פרונט מרשים, שגברים אינם עומדים בפיתוי ולוחצים אותה במקומות הלא נכונים? נגייס עוד כמה מתנדבים, נאגוף אותה מכמה כיוונים, נלחיץ אותה אל הקיר (הבנות יעשו זאת לא אנחנו הבנים, כדי שרונית לא תכתוב עוד שרשור על לחיצות) עד שהיא תגלה לנו מי היא.

משהא

New member
אלמונית33 לא שכחנו כי לא סובבנו

לצערי עדיין לא יצא לי לסובב את הראש, ואני רוקד אצל שמעון עשור מיום פתיחת החוג !! מלבד בבת זוגתי שאני מסתכל אליה בראש ישר לחלוטין, במשך כל ההרקדה. הפרונטים מעניינים אותי מעט מאד כי מה שחשוב לי זה לרקוד ולהנות, אני משקיע בזה וזה אכן קורה לי. זה הפרונט שבו אני מתעניין. כשאני מתעניין בפרונטים אחרים אני מוצא את המקום והזמן שמתאים להם. אורי גבעוני

אורי - לא גיל אלא eloquent wit

בתרגום - שכל ופקחות. זו אותה ינטה בצעיף אחר. זוכמיר כותב לזוכמיר בשמות שונים , ואנחנו המתפתים. הנה - עוד אפשרות יענקלה לוי

וואלה ?! משהא

היתכן שכל בסיפור שכתבה רונית תומר היה תרגיל יחצ"נות, כדי למשוך רוקדים (בעיקר גברים) לחוג שציינה? (אין לי כל כוונה לקבוע פה עמדה בנושא) אלא, מכיוון שיצא לי לאחרונה, לרקוד בחוג זה, אני חייבת לציין שלא ראיתי מקבץ של "זאבים" מיוחמים, מזילי ריר, בוהים בשכרון חושים ב"פרונט" של אחת הרוקדות. (היו נאות, כל אחד וטעמו האישי) ואולי משום, שבכל זאת, משהוא איכותי עדיין ממשיך להתקיים ברקודי-העם? אנשים באים להנות מן הרקוד. (כשהוא מתובל בפלפל ובמלח, במינון הנכון) וואלה?! משהא תשובך עוררה את בלוטות החישה בלשוני. מה זה? מה זה מזכיר לי? אהה כן... "טעם של פעם" אהבתי

אליק 31

New member
תודה, משהא, כללי המקצוע שלי אוסרים

על יחצ"נות, אז אני אוותר על יחצ"ן. אבל אני מסכים איתך שרונית זאת, שלא הואילה להתייצב ולהזדהות באותו ערב בו הזמנת אותה באדיבותך להיחשף - מחזק את ההשערה שמדובר בדמות וירטואלית, כפי שציינת.

הדיונים האלה מיותרים לחלוטין!

אתם כבר ותיקים בפורום ויודעים שזהותו של הכותב אינו מעניינכם לעסוק בו. חידלו!

משהא, אליק - תרגיעו ותרגעו

אני לא דמות וירטואלית, אני בשר ודם וכל הנסיונות שלכם הכאילו מתוחכמים לגרום לי להזדהות לא יעזרו לכם. אני יכולה גם להבטיח לכם נאמנה שאני נראית בדיוק כפי שתיארתי את עצמי בשרשור אחר, ואתם יכולים רק להמשיך ולהפעיל את הדמיון שלכם,(דרך אגב, אני מכירה את שניכם, אתם אומנם רוקדים כמו צעירים, אבל....) ואני מקווה לטובתכם שזה לא הדבר היחיד שאתם עושים בעניין. רק בכדי שתהיו בטוחים שמדובר בדמות אמיתית ולא וירטואלית, החלטתי להזדהות באופן מלא מול ירון מישר בלבד, והוא יהיה העד שאני אמיתית ולא וירטואלית. אני כמובן מבקשת מירון בכל לשון של בקשה שלא יסגיר את זהותי, הדבר ימנע ממני להמשיך לכתוב באופן חופשי בפורום. ולגבי היחצנו"ת, אני כמובן רוקדת אצל שמעון עשור וככל שאני רוקדת שם יותר אני מתאהבת בהרקדות שלו יותר ויותר. הדבר האחרון ששמעון זקוק לו, זה יחסי ציבור ממני, אני עושה זאת בעיקר כאות תודה והערכה על מקצועיותו, יושרו, איכותו ועל עובדת היותו בן אדם 10. שיהיה לשניכם יום טוב ודמיונות נעימים.

משהא ואליק - התנצלות לא תזיק

אחרי שפיספסתם כל כך בגדול, טעיתם וגרמתם להטעיה של אחרים, כאשר האשמתם את רונית תומר בהתחזות למישהו שמייחצן. חברים נכבדים, תבקשו סליחה יפה מרונית, תורידו את הכובע ותתחילו לאכול אותו. בהזדמנות זו אני מבקש להודות לרונית מקרב לב על ההמלצות החמות לגבי ההרקדות שלי והפירגון הבלתי פוסק. אני מרגיש קצת מובך מהדברים שאת כותבת ואני מבקש שאל תגידי לי מי את, שיהיה לי אתגר כל הזמן לזהות אותך כפי שאני מנסה לעשות עם אליק. את משהא אני כבר מכיר.

למעלה