שאלה לגבי מבחנים

תמיר1991

New member
*הגאוותנית

כשמדברים על בצפר, מותר לספר במה הבנאדם טוב. מה הבעיה? זה שונה לחלוטין. תמיר.

זונע

New member
אני שונא אנשים שטובים במשהו:|

כרגע אין אפילו מקצוע אחד שאני טוב בו

shiratel

New member
אני לא טובה בהכל, לצערי

בכל דבר שקיים בעולם יש יותר טובים ממני בשכבה שלי, וזה משגע אותי, אני רוצה להיות הכי טובה במשהו! טוב, אולי חוץ משפות... נראלי בזה התברכתי יותר מכולם... אבל אני רוצה יותררררררר וכבר אמרתי לך אתמול שאני לא הכי טובה בריאלי! למה אתה קובע סתם???

shiratel

New member
חח האמת היא כזאת

הייתי רוצה להיות הכי טובה באחד מהדברים הבאים... - לשיר - אני לא שרה כ"כ יפה, ויש 2-3 בנות עם קול ממש יפה (אחת יש לה פחד במה, איזה בזבוז
) - לרקוד - יש אחת אצלנו שרוקדת מאיזה גיל 0 וכולם מעריצים אותה (רוצים לשלוח אותה לנולד לרקוד הבא) - ומשחק - זאת שיודעת לשיר (זאת שאין לה פחד במה) היא חברה טובה מאוד שלי, ובכללי היא תותחית במה שקשור לבמה... נראלי שהיא גם שחקנית יותר טובה ממני. וזה ממש מעציב אותי... ז** על מקצועות ריאליים... תעקפו אותי בזה חופשי... וכן, שמתי לב שאני נוטה להשוות את עצמי עם אחרים. אני פשוט כזאת!

זונע

New member
../images/Emo45.gif3 זה הכי אחי

סתם אני לא ארד ל-3 אלא אם יכריחו אותי, ואני מקווה שלא...למרות שכל מחצית ב' אצל נכשלים על ימין ועל שמאל.

VIVIAN3

New member
חחח מקצועות ריאליים זה נאחס...

אני לומדת לא 3 אלא ארבעה מקצועות מקוללים שלא נצטרך להרחיב אותם שנה הבאה: כימיה (איכס) פיזיקה (איכס+מורה מניאק) ביולוגיה (איכס בריבוע+מורה מניאקית) ו...... מחשבים! אני כל כך שונאת את המקצוע הזה באמאשלי! וכשאני אומרת מחשבים, זה לא סתם שאנחנו לומדים איך לבנות אתר או להשתמש בפוואר פוינט אנחנו לומדים שפת JAVA ואצלי זה פשוט כתב חרטומים!!! פשוט סתם דחפו לנו את המקצוע הזה כי הם יודעים שכתת מוזיקה היא כתה חזקה עם ממוצעים של 80 ומעלה אז הם מתחילים לחשוב שאנחנו איזה כתה מדעית... וגם בגלל שחצי כתה של חננות רוצים להרחיב את המקצוע הזה... ובמתמטיקה אני גם בשלוש יחידות אבל אנחנו עושים את שאלון 03 רק בשנה הבאה... כולם חושבים שמי שב- 5 יחידות מתמטיקה הוא חכם, זה ממש לא נכון! זה מעצבן תחת, יש אנשים שחכמים בזה ויש אנשים שחכמים במקצועות אחרים וזה לא אומר שמי שיש לו ידע מתמטי הוא חכם בכללי. זאת החפירה שלי להיום.

תמיר1991

New member
מסכים עם כל מילה../images/Emo45.gif

ולצערי גם אני לומד כימיה-פיזיקה-ביולוגיה, אבל ניצלתי כבר מזמן מהקללה ושמה מחשבים
איזה יופי
תמיר.

איזה כיף לי שאני לא לומדת את כל זה../images/Emo13.gif../images/Emo163.gif

טוב, טכנולוגיה כן, אבל זה מפגר :| המקצוע הכי ריאלי שלי תכלס זה מתמטיקה.

הכל מהכל.. ../images/Emo163.gif

פיזיקה, כימיה, ביולוגיה, מדעי החיים, מדעי כדור הארץ. אם אני זוכרת נכון. כמובן שהנסיון לשלב את כל זה במקצוע אחד הוא לא נכון, ויוצא שאנחנו פותרים משימות עם מושגים שקשים להבנה, אבל המשימות עצמן ברמה של כיתה א'. וזה גם די משעמם בנוסף לכל הצרות. והכל באופן תיאורטי, לא עושים ניסויים או דברים כאלה.

למעלה