שאלה לגבי לוקרין

שאלה לגבי לוקרין

יום רביעי הייתי אצל סוריאנו והחלטנו שאני יקבל את זריקת הלוקרין חד פעמי ל-3 חודשים, לפי ההנחיות שלו אני אמורה לקבל אותה 10 ימים לפני הווסת הבאה. בחישוב פשוט שעשיתי קיבלתי בתאריך 10.07 וזה היום שגם התחלתי לקחת את גלולות היסמין (שלא עזרו בגלל זה הוחלט על לוקרין) ולכן אני צריכה לא לקבל שוב בתאריך 07.08 (מחזורים מדוייקים כמו שעון שוויצרי) כלומר אני צריכה לקבל את הזריקה מחר בעצם ולסיים את הגלולות יום שני, השאלה שלי היא כזאת, אם אני מסיימת את הגלולות יום שני אמורים לעבור בערך 4 ימים עד שאני אמורה לקבל שוב מחזור וזה יוצא פחות מ-10 ימים, אני מפחדת שהחישוב שעשיתי מוטעה מה לעשות?

זואילי

New member
אני מקווה שמישהי תדע לענות לך

כי מה זה הסתבכתי עם המתימטיקה הזאת. סליחה.

היי בובית

מה קורה איתך? איך המרגש? וכן גם אני סיבכתי את עצמי אבל בהתחלה זה היה נראה הגיוני ואז נהיה בלאגן ענקי מקווה שמישהי תוכל לעשות לי סדר בבלאגן בינתיים
גדול

זואילי

New member
האם התקשרת וביררת אם יש את הזריקה?

אכתוב לך מסר, אם את פה עכשיו לשם שינוי. את יודעת, שבת, אחה"צ, מנוחה...

נו את כבר יודעת איפה הראש שלי לא?

טרם התקשרתי אני מחכה לשעה 1915 שיפתחו את הסניף ואני מחכה למסר שלך וכבר אמרתי לך שאני יושבת במשרד עכשיו לא? זה אומר שישבת
מהעבודה איזה כייף

את תקבלי מחזור

כשתסיימי את הגלולות- שלושה- ארבעה ימים אחרי.. הלוקרין ניתן אחרי שבייצת ובתום הסט יגיע המחזור. אחר כך, מניחה שלא תהיה וסת אבל יכולים להופיע דימומים שונים ומשונים עד לדיכוי המיוחל
החישוב שלך נראה לי בסדר גמור שיהיה בהצלחה ואפקטיבי

המון תודות

אני מבינה שבכל מקרה אני לא אוכל להימנע מהמכשפה מזל שיש לי סטוק מוכן של זריקות וולטרן תודה רבה על התשובה

למעלה