שאלה לגבי כתב..

אילתית©

New member
שאלה לגבי כתב..

לצערי אין לי סורק כדי להעלות לכם את הכתב שאני רוצה לשאול לגביו.. מה אומר כתב קטן קטן קטן? מאוד מסודר וקריא, אבל קטנטן..

qt1

New member
אילתית© כדאי לך לבדוק בחנויות

מחשבים , אולי באופיס דיפו אולי אצל חברים... תסרקי , תעלי על דיסקט בד"כ אף-אחד לא יבקש ממך אפילו כסף , בעצם היום כבר אי-אפשר לדעת... אם הנושא מעניין אותך תבדקי באזור החברים/שכנים שלך , זה לוקח פחות מ-5 דקות , ממש חבל... לגבי השאלה שלך , אני לא מהתחום של גרפולוגיה , אני רק מהשואלות
יום נעים לך.

אודי, אולי נארגן שירות מיוחד לחסרי

הסורקים. נניח, שישלחו את כתב ידם בדואר למנהל הפורום, שיעלה לפורום את כתב ידם (בהתאם ללחץ בפורום). אפשר גם לארגן מכירת סורקים קבוצתית.

אילתית©

New member
על השאלה המסויימת אי אפשר לענות..

בלי לראות את כל המכלול של הכתב? תודה מראש..

nili6

New member
שכן,

אילו היית בגיל ההתבגרות היה קל יותר לענות לך תשובה יותר החלטית, למיטב ידיעתי. אבל במקרה כזה יש לראות את כל הכתב.

nili6

New member
מעורר למחשבה

ואוטיסט ואינטגראטיבי ואיובי זאבי ואודם גם.

נילי, בעקבות זאת עלה לי נושא חדש

מעניין מה תהיינה ההשפעות הייחודיות בניתוח כתב יד מפי מי שמשתייכים לטיפוס כזה או אחר. מה תהיה ההשפעה של ח' כאשר הוא המנתח ולא המנותח, מה ג' ? וכן הלאה. האם מסוגל פוטנציה ה' להגיע לתובנות רגישות ומדויקות לגבי פוטנציה ב' למשל, כאשר ברמה האישית הוא לא ממש מחובר ומבין זאת ? האם מסוגל גרפולוג אנרכי יצרי לכתוב טקסט גרפולוגי מאוזן למרות שאצלו בפנים יש בעיקר אנרכיה ? תכתבי בעדינות אחרת חלק ג' שאצלי ימחק אותך.

nili6

New member
אתה לא תאמין, אבל למדתי,

שטיפוס אימפולסיבי לא יכול להיות גרפולוג.

אה, "למדתי" התכוונת שלמדת בכתה

וזו קביעה של המרצה, ואני חשבתי שלמדת אישית, פרי נסיונך שזה המצב, טוב אז טעות שלי.

מילה1

New member
אני מכירה לפחות גרפולוג אחד

מעולה!!! מהמובילים בארץ, שהטיפוס הדומיננטי באישיותו (גם לדעתו) הוא ג', אך כמובן שיש באישיותו מאפיינים של טיפוסים נוספים במינונים שונים שממתנים את ה- ג'. כי כמו שכבר ציינתי פה איפשהו- אין בעולם אדם שהוא טיפוס טהור (לפי שום תורת אישיות) ולכן גם אין חיובי טהור או שלילי טהור.

למעלה