שאלה לגבי כיריים

שאלה לגבי כיריים

אנחנו עושים מטבח חדש ויש לי שאלה לגבי כיריים. הוספתי תמונה של כיריים שמוצאות חן בעיני. זה נראה נח לניקוי אבל מצד שני שקרשה לבשל על זה. אשמח לקבל חוות דעת ממי שיש לה סוג כיריים כאלה (כיריים בלי ברזלים, לאו דווקא הכריים הספציפיות בתמונה) וגם יש משטח מזכוכית ומשטח מאמייל- מה יותר טוב? ואם למישהי יש עוד חוות דעת בנושא של כיריים אני ממש אשמח לשמוע. תודה!

goanin

New member
לא נראה לי בעייתי

אני הייתי הולך על כיריים כאלה אם הייתי יכול. הביר או המחבת צריכים לעמוד במרכז הכירה ממילא. ולנקות זה באמת קל. אני חושב שמשטח מאמייל יותר טוב לניקוי.

גרזנית

New member
סתם שאלה, אדם

כמה ניסיון יש לך בבישול? לכמה אנשים אתה מבשל/מכבס/מנקה?

מירית99

New member
יש לי כאלה

כלומר - באותה צורה. איני יודעת אם זה אותו יצרן. מעולה. נוח מאוד. אין שום בעיה לבשל - בכל קוטר סיר או מחבת. ממליצה - מאוד מאוד נוח לנקות.

גרזנית

New member
האמת, לא נראה לי

אני קניתי כעת כיריים חדשות אני מבשלת המון. קניתי כיריים עם 5 להבות על מנת שיהיה מרווח על הגז, כי ב 4 להבות ברגע ששמתי סיר+מחבת נגמר לי המקום. הספציפיות שאת מציגה בעייתיות מבחינת הברזלים שמרחיקים מהלהבה, אני אישית לא אוהבת משטחים מופרדים, לדעתי הסירים הקטנים מאבדים יציבות עליהם (היה קורה לי בכיריים הקודמים). אני אישית מעדיפה את אלו מהברזל המסיבי שיוצרים מעין משטח אחיד.

אני באמת שואלת רק על הצורה ולא על היצרן

ותגידי, אין לך בעיה של יציבות עם הסירים כמו שגרזנית כתבה? אני מבשלת הרבה ואני צריכה להתחשב גם בבישול וגם בנקיון... ואגב, איזה יצרן לך יש? יש לך 5 להבות? אני מחפשת 5 להבות ואין לי מושג על איזה יצרן ללכת, נראה לי שזה כולה אש ומה כבר יכול להיות....

גרזנית

New member
אני קניתי לפני שבועיים

זנוסי, ראי קישור האמת ממש נוחות. גמרתי לבשל, מחכה קצת שיתקרר, מעבירה סמרטוט לח ומנגבת ואחכ עם ספריי נירוסטה ונייר ניגוב הכי כיף זה הלהבה טורבו

למעלה