שאלה לגבי טסט...

Weinstock

New member
שאלה לגבי טסט...

חזרתי עכשיו מטסט ראשון שלי... המורה שלי אמר שקיבלתי בוחן "זהב"
, יופי יופי... הוא אפילו ה-"רב בוחן". בקיצור, הכל הלך מעולה הגעתי לסוף של הטסט הוא אמר לי לחנות "שם", חניתי, ואז הוא אמר, בהצלחה יום נעים ולהתראות (אני עוד הייתי על הילוך ראשון עם ברקס והאנד ברקס), ואז אחרי שהוא יצא פשוט עזבתי קלאץ' והאוטו נכבה (שכחתי שהייתי על ראשון), יש לציין שהבוחן כבר היה בחוץ, וממול האוטו שלי היה...... מממ.. כלום!, מגרש ריק!. מה אתם אומרים?, בוחן מכשיל על משהו שטותי כזה?, ועוד אחרי שהוא בחוץ כבר?. תודה רבה!.

Metal † Heart

New member
הוא ראה שנכבה בכלל?

ואם היית בסדר כל הנסיעה, לא נראה לי שיכשילו אותך על זה... בהצלחה!

קצת אשמת הבוחן....

וגם שלך... לא נראה לי שיכשילו על זה לא אמורים ומנסיון בדר"כ הבוחן מבקש בסוף המבחן לכבות את המנוע ולא יוצא לפני זה או שהוא בודק שאכן הנבחן בהילוך סרק.... מוזר אבל בהצלחה בכל זאת

MrJacKasS

New member
תשווה את המקרה

לחיים האמיתיים .. תחשוב שיש לך כבר רישיון ובאת הביתה וחנית ובטעות שכחת שאתה על ראשון ונכבה האוטו.. סיכנת מישהו? עברת על חוקי התנועה? לא! לכן אני בטוח ב-100 אחוז שאם זו הטעות היחידה בטסט אז הוא לא יכשיל.

m o s h 1 0

New member
לדעתי זה ממש חסר משמעות

נשמע גם שהוא לא שם לב. בכל אופן, אם הוא כבר יצא מהאוטו - משמע שהסתיים המבחן שלך. מה גם, שגם אם היה נכבה לך פעם אחת במשך הטסט, לא מכשילים על זה. בהצלחה!

roe10

New member
זה ממש אבל ממש לא יכשיל אותך

בכלל לא נראה לי שהוא שם לב לזה.. וגם לא מכשילים על זה שהמנוע נכבה, אלא אם כן, למשל נכבה לך המנוע במהלך זינוק בעלייה, והאוטו מתחיל ללכת אחורה, ואז הטסטר צריך ללחוץ על הברקס.. בקיצור, על זה שנכבה האוטו, לא מכשילים, תלוי מה קורה לאחר מכן..אם נככה האוטו, ואתה מצליח להשתלט, על זה, להדליק את האוטו שוב, ולהמשיך כאילו לא קרה כלום, אז לא תיכשל... מה שבטוח, שבמקרה שלך, לא תיכשל בגלל מה שהצגת... שיהיה בהצלחה, ואני מקווה שעברת ! לי לדוגמא, במהלך החניה שהייתי צריך לעשות בטסט, נכבה לי האוטו פעמיים, ועברתי..

roe10

New member
חח תיקון קטן

תתעלמו מהפסיק אחרי "להשתלט" בשורה ה5... :)

Weinstock

New member
עוד קצת מידע...

ראה?, לא יודע, אבל שומעים כשזה קורה ואני מניח שאם הניסיון שלו הוא ידע מה קרה... השאלה היא אם אחרי שהוא יצא מהאוטו הוא עדיין יכול לחוות את דעתו על נהיגה שלי?. למישהו אולי יש תשובה וודאית יותר?. תודה.

NewUser4

New member
קורה לכולם

על זה הוא לא יכשיל אותך. אם הוא יכשיל זה לא רק מהסיבה הזאת.

למעלה