שאלה לגבי טלנירי

מצב
הנושא נעול.

די נו

New member
שאלה לגבי טלנירי

שאלה לגבי טלנירי
שלום, יש לי תיק השקעות אצל מנורה-גאון, ומשיחה עם טלנירי הבנתי שהם זולים יותר. האם בטוח לעבור אליהם, לאור העובדה שהם לא חבר בורסה, ושבעצם הבטחון היחידי שהכסף לא יעלם הוא "חוק הנאמנויות"? הבנתי שחבר הבורסה שאותו הם מייצגים הוא הראל. אשמח לשמוע מה דעתכם ולמי יש ניסיון חיובי או שלילי איתם. תודה!

amitsi1

New member
הסבר קצר

שאלה לגבי טלנירי
שלום, יש לי תיק השקעות אצל מנורה-גאון, ומשיחה עם טלנירי הבנתי שהם זולים יותר. האם בטוח לעבור אליהם, לאור העובדה שהם לא חבר בורסה, ושבעצם הבטחון היחידי שהכסף לא יעלם הוא "חוק הנאמנויות"? הבנתי שחבר הבורסה שאותו הם מייצגים הוא הראל. אשמח לשמוע מה דעתכם ולמי יש ניסיון חיובי או שלילי איתם. תודה!
הסבר קצר
שאתה עובר לטלנירי אתה בעצם משודך לחברה אחרת כגון הראל/אקסלנס נשואה וכ'ו... מה שקורה בעצם זה שטלנירי הם המשדכים בינך לבין בתי ההשקעות האחרים ובזכות זה אתה מקבל עמלות יותר זולות מאשר תלך ישירות לאותם בתי השקעות הכסף של בתי ההשקעות מופקד בחשבון נאמנות ובפיקוח של הרשות לנ"ע גם במקרה של פשיטת רגל של אחת החברות הכסף שלך מוגן ושמור ואותם חברות לא יכולות לגעת בכסף עם יש לך וד שאלות אתה יכול לפנות אלי לפרטי

Warren Buffett

New member
למה לדבר עם הקוף ולא עם בעל העגלה?

שאלה לגבי טלנירי
למה לדבר עם הקוף ולא עם בעל העגלה?

Warren Buffett

New member
יש הבדל בין זה לדוגמה שנתת אבל ניחא

כי לפעמים בעל העגלה
מעדיף שתדבר עם הקוף, ועושה את זה אפילו כדאי יותר, כמו שחברות תעופה לא מתחרות בסוכנים שלהם.
יש הבדל בין זה לדוגמה שנתת אבל ניחא

29afi

New member
שלא תעיז להיתקרב אליהם!!!!!!

שאלה לגבי טלנירי
לי ולעוד הרבה אנשים יש ניסיון "שלילי" עם החבר'ה שם! תנסה לברר בחברות עצמם(הראל וכו') ועל תיתקרב למתווכים מאחר ורמתם המיקצועית נמוכה מאוד והעמלות אצל כולם כמעט זהות! מי שיגיד לך שיש לו ניסיון חיובי עם החבר'ה האלה הוא ברוב המקרים סוכן שלהם או קשור לחברה באיזה שהיא דרך (למשל עמית הסוכן שלהם בחדרה שענה לך מקודם ורצה שתדבר איתו במסרים) ובקיצור לא להיתקרב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

די נו

New member
תודה רבה

לי ולעוד הרבה אנשים יש ניסיון "שלילי" עם החבר'ה שם! תנסה לברר בחברות עצמם(הראל וכו') ועל תיתקרב למתווכים מאחר ורמתם המיקצועית נמוכה מאוד והעמלות אצל כולם כמעט זהות! מי שיגיד לך שיש לו ניסיון חיובי עם החבר'ה האלה הוא ברוב המקרים סוכן שלהם או קשור לחברה באיזה שהיא דרך (למשל עמית הסוכן שלהם בחדרה שענה לך מקודם ורצה שתדבר איתו במסרים) ובקיצור לא להיתקרב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תודה רבה
תגובה אמיתית ולא מטרול סוף סוף

roy king

New member
29afi יש לי שאלה

29afi יש לי שאלה
אמרת לא להתקרב לטלנירי ובאותה נשימה אמרת לבדוק את הראל. אם ממילא לאחר חתימת החוזה אני שייך רק להראל אז מה זה משנה אם אני פונה להראל ישר או דרך טלנירי אולי דרך טלנירי אני יוכל לסחוט עמלות קצת יותר נמוכות

29afi

New member
העמלות כמעט זהות בכל המקומות

29afi יש לי שאלה
אמרת לא להתקרב לטלנירי ובאותה נשימה אמרת לבדוק את הראל. אם ממילא לאחר חתימת החוזה אני שייך רק להראל אז מה זה משנה אם אני פונה להראל ישר או דרך טלנירי אולי דרך טלנירי אני יוכל לסחוט עמלות קצת יותר נמוכות
העמלות כמעט זהות בכל המקומות
אז למה מהתחלה לא לגשת לחברה רצינית וגדולה!? למה להיתעסק עם חאפרים?אתה לא רוצה שהכסף שלך יהיה בטוח? שאתה חותם דרך אחד החאפרים אתה חותם גם על מסמך שנותן לו גישה לחשבונך! אני אומר את דעתי בלבד על סמך ניסיוני ושל אנשים שאני מכיר, אני לא מנסה לשכנע אף אחד!!!

29afi

New member
מקרה דומה לשלי

29afi יש לי שאלה
מקרה דומה לשלי

ace81

New member
תנסה את BeTrader

שאלה לגבי טלנירי
תנסה את BeTrader
תתקשר אליהם בטוח שלא תתאכזב בנוסף הם היחידים בשוק שמחזיקים שירות לקוחות נפרד מזה של החבר בורסה אותו הם מייצגים שירות מעולה ברמה שלא נתקלתי עוד בארץ

די נו

New member
הייתי שם - גרועים ברמה עולמית

תנסה את BeTrader
תתקשר אליהם בטוח שלא תתאכזב בנוסף הם היחידים בשוק שמחזיקים שירות לקוחות נפרד מזה של החבר בורסה אותו הם מייצגים שירות מעולה ברמה שלא נתקלתי עוד בארץ
באמת שלא נתקלתי מעודי בכזה חוסר מקצועיות. רצו שאחתום על החוזה במחסן, בלי שיתנו לי לדבר אפילו עם מישהו שמבין עניין, אלא רק עם המזכירה. ממש בושה. מה שמוכיח את האמרה "מה שזול עולה ביוקר"...

mnakash

New member
פתחת חשבון?

באמת שלא נתקלתי מעודי בכזה חוסר מקצועיות. רצו שאחתום על החוזה במחסן, בלי שיתנו לי לדבר אפילו עם מישהו שמבין עניין, אלא רק עם המזכירה. ממש בושה. מה שמוכיח את האמרה "מה שזול עולה ביוקר"...
פתחת חשבון?
מלבד הפרופגנדה ששמעתי בעיקר בפורום והשירות הבינוני במגדל אין לי תלונות כלפי הברוקר שלי מגדל\BETRADER. היו לך חוויות לא נעימות בתור משתמש? או שאתה מדבר רק על מעמד חתימת חוזה?

moco10

New member
לי אין תלונות גם על השירות

פתחת חשבון?
מלבד הפרופגנדה ששמעתי בעיקר בפורום והשירות הבינוני במגדל אין לי תלונות כלפי הברוקר שלי מגדל\BETRADER. היו לך חוויות לא נעימות בתור משתמש? או שאתה מדבר רק על מעמד חתימת חוזה?
במגדל וביטריידר. עונים לטלפון ופותרים בעיות כשצצות. מחזירים טלפונים. הבעיה היחידה (והיא משותפת לכל החברות הללו) היא בעיות טכניות במערכת המסחר הזולה (אורדרנט). אני חי עם זה בשלום לאור העלויות הנמוכות. כשאין ברירה, אני נותן להם הוראות בטלפון.

winterface

New member
FMR?

במגדל וביטריידר. עונים לטלפון ופותרים בעיות כשצצות. מחזירים טלפונים. הבעיה היחידה (והיא משותפת לכל החברות הללו) היא בעיות טכניות במערכת המסחר הזולה (אורדרנט). אני חי עם זה בשלום לאור העלויות הנמוכות. כשאין ברירה, אני נותן להם הוראות בטלפון.
FMR?
טלריני מביאים FMR. לא יותר כדאי? מי מבתי ההשקעות הגדולים מביא FMR לסוחרים עם תיקים קטנים של 100K ש''ח?

moco10

New member
למי שצריך FMR, אז זה כדאי

FMR?
טלריני מביאים FMR. לא יותר כדאי? מי מבתי ההשקעות הגדולים מביא FMR לסוחרים עם תיקים קטנים של 100K ש''ח?
מה שחשוב (לכל נותן שירות), שתבדוק עם לקוחות קיימים שלהם אם הם מרוצים.

winterface

New member
אולי אפשר לקבל FMR גם מהגדולים?

מה שחשוב (לכל נותן שירות), שתבדוק עם לקוחות קיימים שלהם אם הם מרוצים.
אולי אפשר לקבל FMR גם מהגדולים?
הייתי מעדיף בית השקעות גדול כמו הראל, אבל אני צריך FMR כדי לסחור באופציות מעו''ף.

winterface

New member
טלריני?

שאלה לגבי טלנירי
טלריני?
היי. מה אתם חושבים האם יש יתרון לסחור דרך המשווקים הקטנים כגון טלריני על בתי השקעות?

מצב
הנושא נעול.
למעלה