שאלה לגבי חימום חלב שאוב
אני יודעת שיש הנחייה שאסור לחמם פעמיים חלב שאוב, אבל האם ההנחיה הזאת תקפה גם במקרה שלא נגעו בכלל בחלב? כלומר, לפעמים אני מחממת לסער את החלב, אבל עד שאנחנו מגיעים להאכלה החלב מתקרר - בלי שסער בתה אפילו חצי שלוק. אפשר לתת עוד חימומון קטנטן כדי שלא יאכל קר? או שהחימום עצמו מתחיל תהליך ואז אסור לחמם שנית גם אם "אין חיידקים"?
אני יודעת שיש הנחייה שאסור לחמם פעמיים חלב שאוב, אבל האם ההנחיה הזאת תקפה גם במקרה שלא נגעו בכלל בחלב? כלומר, לפעמים אני מחממת לסער את החלב, אבל עד שאנחנו מגיעים להאכלה החלב מתקרר - בלי שסער בתה אפילו חצי שלוק. אפשר לתת עוד חימומון קטנטן כדי שלא יאכל קר? או שהחימום עצמו מתחיל תהליך ואז אסור לחמם שנית גם אם "אין חיידקים"?