שאלה לגבי חימום חלב שאוב

נטלי22

New member
שאלה לגבי חימום חלב שאוב

אני יודעת שיש הנחייה שאסור לחמם פעמיים חלב שאוב, אבל האם ההנחיה הזאת תקפה גם במקרה שלא נגעו בכלל בחלב? כלומר, לפעמים אני מחממת לסער את החלב, אבל עד שאנחנו מגיעים להאכלה החלב מתקרר - בלי שסער בתה אפילו חצי שלוק. אפשר לתת עוד חימומון קטנטן כדי שלא יאכל קר? או שהחימום עצמו מתחיל תהליך ואז אסור לחמם שנית גם אם "אין חיידקים"?
 
הי נטלי - יש בשורה טובה ובשורה רעה.

הבשורה הרעה היא שאין לחמם חלב שאוב פעמיים, נקודה. הבשורה הטובה היא שהיונקים בד"כ מסכימים ללגום את חלב אמם גם בטמפ´ החדר ואפילו קר... טיפוסים מתחשבים שכאלה...
 

נטלי22

New member
אני יודעת שהוא מסכים. פשוט ריחמתי

עליו, במיוחד שעכשיו מתחיל להתקרר ולא נראה לי הכי נעים לשתות משהו קר. אני אשתדל לחמם רק כשאני יודעת בודאות שהוא כבר מוכן לאכול. תודה רבה על התשובה המהירה!
 
למעלה