שאלה לגבי חיזוק כליות

galit 03

New member
שאלה לגבי חיזוק כליות

יש איזו תזונה לחיזוק כליות?

VERED SHEL

New member
איתי עבדו על חיזוק כליות בעזרת

דיקור. וזה עזר... ממליצה.

אייקו1

New member
או לחילופין ג'ין שין

(משתמש בנקודות הדיקור אבל לא עם מחטים אלא בלחיצה עדינה)

galit 03

New member
יש עבודה של דיקור אבל רציתי

גם אני לעזור קצת בבית...האבחנה היא kid yang def שגורמת להטלה מרובה של שתן, חולשה של הגב התחתון ובכלל גפיים תחתונות,כאבי גב תחתון, יציאות מרובות ורכות...( אני מחזקת spleen עם תזונה) מכיוון שלי עדיין אסור לדקור ואני לא רוצה להעמיס יותר מידי בטיפולים(שיאצו ורפלקסולוגיה)אז חשבתי להגיע מכיוון המטבח ... הבעיה היא שיש עודף יאנג במקומות אחרים ולכן אני לא רוצה לתת מאכלים יאנגים מידי גם כדי לא להעמיס-השאלה אם יש מזונות ספציפיים לחיזוק ואיזון כליות...

תזונה - מאוד כללי!

מתוך הספר: "ריפוי סיני באמצעות תזונה" מאת הנרי לו: ככלל, ההמלצה הסינית היא שעל מנת לחזק איבר מסויים כדי לאכול את האיבר...
מה זאת אומרת? המומלץ ביותר לחיזוק יאנג הכליות הוא לאכול כליות של חיות. האמונה הסינית גורסת שכאשר האיברים הפנימיים של האדם נחלשים, חשוב לאכול את אותם האיברים מן החי. מחזקי-יאנג מן החי: * כליות; * שרימפס; - מחזקים את יאנג הכליות ובעלי השפעה חיובית על חשק מיני ופריון. * שבלולים - מחזקי יאנג יעילים, בעלי אנרגיה חמימה. משפיעים על בעיות זקפה אצל גברים ועל קרירות מינית אצל נשים, וכן מסייעים במקרים של בעיות גב. מחזקי-יאנג מן הצומח: * פטל ירוק ופטל מיובש - מעלה את חום הגוף, בעיקר בכליות ובאברי המין. * בטטה - פועלת על הכליות ומונעת השתנה תכופה, הפרשות זרע אצל גברים והפרשות מהנרתיק אצל נשים. * אגוזי מלך - מחזקים את הכליות ומועילים לריאות. * זרעי עירית וזרעי דלעת מרה * שעועית ירוקה - מחזקת את הכליות. לטיפול בהשתנה תכופה: * לועסים ערמונים טריים (לא מבושלים) בבוקר ובערב להפחתת תכיפות ההשתנה. * משרים 30 פטריות יבשות במיים עד שהן מתרככות; מבשלים עם כמה ראשי בצל ירוקים, מוסיפים רוטב סויה בתבלין, לאכילה קבועה בזמן הארוחות (דווקא נשמע טעים!
) בכל מקרה כדאי להעזר במטפל/ת שלך להמלצות תזונה אחרות, או לפנות לתזונאי סיני מוסמך. בהצלחה!

hal767

New member
לשיטתך

אם יש בעיות שיניים אז יש לאכול שיניים של בעלי חיים. אם יש בעיות בעיניים אז יש לאכול עיניים של בעלי חיים. אם יש בעיות באוזניים אז יש לאכול אוזניים של בעלי חיים. אם יש מחלת דם אז יש לשתות את דם בעלי החיים. למיטב ידיעתי וניסיוני בנושא, דווקא חלבון מהחי מייצר הרבה חומצת שתן בגוף האנושי והרבה פסולת ההורסות את הכליות.

מדובר בתזונה לפי הרפואה הסינית

ומן הסתם, אתה נגדה. בכל אופן, השאלה היתה לגבי חולשת כליות במונחים סיניים, ובדרך כלל אין לה קשר ישיר לתפקוד הכליות כפי שהוא ידוע בעולם הרפואה והמדע. דווקא עיניים, שיניים ואוזניים הסינים לא ממליצים לאכול. הם יותר מתמקדים באיברים פנימיים.

hal767

New member
כן

תזונה צמחונית אורגנית, המותאמת למקרה. תזונה כזאת מייצרת בגוף את הבסיסיות הרצויה ואינה מכילה פסולת ורעלים ההורסים את הכליות. מרגע שגורמי הבעיה סולקו וניתנת התזונה הרצויה, יתחיל תהליך ניקוי הגוף והכליות ובהמשכו תהליך שיקום וריפוי.

VERED SHEL

New member
משהו על כליות:

מצרפת כתבה שמצאתי במיקרה כאן בקישורים. נחמד...

למעלה