שאלה לגבי חזיות

Nola21

New member
שאלה לגבי חזיות

מישהי יודעת איפה אפשר למצוא חזיות שמיועדות להיקף גדול אבל נפח ממוצע? משהו סביב ה 90C - 95C? בחנויות רגילות לא כל כך כל למצוא מידה כזאת... או שלא חיפשתי טוב?

ShirShir

New member
../images/Emo6.gif בוודאי שיש ../images/Emo70.gif

אני קונה בכל חנות כמעט... אגב, לצערי הרב, דווקא במשביר לצרכן לא תמיד יש את מגוון המידות. השבוע קניתי חזיות ברשת חנויות "את". המלצה שלי - סניף רחובות, בקניון התחנה המרכזית. המלצות חמות על המוכרת רוית!! היא מתוקה לאללה! (
רוית עזרה לי מאוד! תודה לך!) את החנויות של את יש גם בקניותר נס ציונה, בילו סנטר רחובות, מדרחוב ראשל"צ וברחוב הרצל 161 רחובות. עוד חנות מומלצת "NO 1" בראשל"צ <יש להם את כל המידות וכל הדגמים...> קנייה מהנה ומוצלחת!! אל תשכחי לספר לנו מה קנית.....

ללושה

New member
יש רשת חדשה של ביגוד תחתון

שעונה בדיוק לצרכים האלה, אם אני לא טועה קוראים לזה "אשה... ומשהו". אני יודעת שיש חנות שלהם בדיזינגוף סנטר (הייתי שם) ועל שאר הסניפים תבררי איתם. בהצלחה

Hag22

New member
"דנה"

בר"ג... יש להם חזיות במידות גדולות ויפות ..

DREAM111

New member
היי נולה

לגבי חזיות יש לנו את מאדאם פומפדור הלו היא גל. גל מייבאת חזיות מחו"ל במידות גדולות במחירים עממים. את יכולה ליצור עימה קשר ולשמוע/לראות את הצעותיה. כמו כן מצטרפת לכל ההצעות שהמליצו הבנות ומציאה להציץ במאמרים ישנם שם שמות של חנויות נוספות המתמחות במידות גדולות.

למעלה