שאלה לגבי "חבר"

uvdude

New member
שאלה לגבי "חבר"

אני עוד כמה חודשים משתחרר משירות קבע מה קורה עם החברות שלי ב"חבר"? האם אני עדיין אהיה זכאי להנחות אחרי השחרור? הכרטיס אשראי שלי למשל (שמשוייך ל"חבר") פג תוקף שנתיים אחרי שאני משתחרר - זה משפיע?

iEyal

New member
עוד שאלה בקשר לחבר

אם אני רוצה להירשם לאתר שלהם, כדי לקנות כרטיסים למופעים - הבנתי שאני צריך את הסיסמא שהופיעה במשכורת הראשונה שקיבלתי, אבל אם אני לא מוצא אותה? מה אפשר לעשות?1

מ ס ט י ק

New member
יש שתי אפשרויות...

אחת היא להתקשר למת"ש. שתיים היא להירשם לשירות של מת"ש לראות את המשכורות באתר שלהם ושם תיראה את הסיסמה שלך.

iEyal

New member
מה זה מת"ש../images/Emo35.gif

ואיך מתקשרים אליהם? נרשמים אליהם?

alonaski

New member
פעם הסבירו לי שהסיסמא מופיעה

פעמיים בשנה. במשכורת הראשונה או האחרונה ועוד אחת באמצע השנה. נסה לעבור על כל תלושי המשכורת שלך ולחפש איפה היא מסתתרת...

LordNor

New member
לא משפיע

אתה תמשיך להיות משוייך ל-"חבר" ותהנה מההנחות. (הרי תהיה בצד גימלאי צה"ל)

לא מדוייק....

אם אתה פורש לגימלאות (יעני, פנסיה) אז אכן אתה נשאר אתם. אבל אם אתה צעיר שרק משתחרר מקבע החברות שלך נגמרת. אני הייתי אמורה להשתחרר בינואר, ובמשכורת דצמבר היה רשום לי ש"לידיעתי" חברותי במועדון מסתיימת עם השחרור ושעליי לפנות לבנק כדי שינפיקו לי כרטיס בלי הלוגו שלהם.

deathcaster

New member
תגובה

אזה הטעו אותך, זה אכן נכון מה שהוא אמר. הקטע הוא שלבנק בכלל לא אכפת, אני דווקא שהשתחררתי הלכתי לעשות את הדבר הנכון שהוא להחליף את הכרטיס, הבנקאי אמר שזה בכלל לא מעניין את הבנק ומבחינתם שאני אשאיר את "חבר" על הכרטיס, מאז כבר חידשו לי את הכרטיס והפלא ולפא שוב קיבלתי כרטיס "חבר", הגיע לי מכתב מ"חבר" שבסה"כ יחייבו אותי על דמי חבר במקום מהתלוש משכורת ( שמן הסתם לא אקבל יותר ) , הם יחויבו מחשבון הבנק. זה הכל, לא ביג דיל.

למעלה