שאלה לגבי זרים ב-FM2006

Charlie

New member
שאלה לגבי זרים ב-FM2006

בליגה הישראלית: אם אני מחתים זר בגיל 17 או 18, האם אני יכול "לרשום" אותו כשחקן קבוצת הנוער/מילואים שלי ואז למעשה שיהיו לי בסגל נניח 6 או 7 זרים, 2 בנוער ו-5 בבוגרים ולמעשה אני אוכל להשתמש בכולם לאורך העונה בקבוצה הבוגרת? (כמובן שלא כולם בסגל למשחק, רק 5) אפשרי? וכיצד "הופכים" שחקן זר בן 17 לאחד מסגל הנוער רשמי כדי שלא יתפוס מקום של זר בקבוצה הבוגרת?? תודה!!!

Benn Is Kane

New member
לא נראה לי.

צריך הרי לרשום אותם, ולא נותנים לך לרשום יותר מ-5. אם לא תרשום אותם לקבוצה הבוגרת הם לא יוכלו לשחק שם. אבל אני לא בטוח...

Charlie

New member
אני שואל, כי שמתי לב שבקבוצת הנוער

יש מקום לעד 2 זרים ואכן בתחילת המשחק למכבי ת"א יש 2 זרים אפריקאים צעירים שם. הרי אתה יכול לרשום שחקנים צעירים (קיימים וחדשים) בגילאים 17-18 בקבוצת הנוער ו"להעלות" אותם לקבוצה הבוגרת במהלך העונה. השאלה היא האם ניתן לעשות זאת עם זרים או לא. אגב, בעבר הדבר היה "חוקי" בישראל משום שהיתה עונה (נדמה לי 2000/01) בה רשמה מכבי חיפה את איגביני יעקובו בנוער אבל הוא היה אחד מהזרים של הקבוצה הבוגרת - כלומר לחיפה היו 6 זרים באותה עונה הגם שרק 5 פתחו בכל משחק. לאחר אותה עונה שונה התקנון וסגרו את הפירצה הזו. השאלה היא מה הדין בליגה הישראלית בפוטבול מנג'ר של 2006?!

קרייטון

New member
זה היה חוק שיענקלה סידר לעצמו

שזר ששיחק במחלקת הנוער לא נחשב זר..

Charlie

New member
עזבו אותי מחוקים - האם זה אפשרי

בפוטבול מנג'ר 2006?

למעלה