שאלה לגבי זיכרון, עברית לMIO

עודד80

New member
שאלה לגבי זיכרון, עברית לMIO

שלום לכולם
רציתי לשאול אם מישהו יודע איזו עברית תהיה טובה למיו 169 שלי.. הבנתי שיש כל מיני גרסאות..כיצד אדע באיזו לבחור? והאם מישהו יודע משהו על כרטיס זיכרון המכיל תקשורת WIFI בתוכו? שמעתי שכך ובעזרת סקייפ ניתן להפוך את הMIO לטלפון במקומות בהם ישנה רשת אלחוטית (למיו 169 זיכרון וכח מעבד המספיק לצורך התקנת הסקייפ בתוכו) אני מתבט האם להשקיע (אולי בעתיד ) ולקנות כרטיס משולב(אם יש) ואז פשוט לדבר דרך המיו כמו בפלאון בעלות של מעט יותר משיחת טלפון רגילה..(לפי תעריפי סקייפ אאוט) אם מישהו מכיר וניסה, מוזמן לשתף ברשמים.. אם לא קיים כזה , אז איזה כרטיס זיכרון הכי מומלץ לקנות(למיו 169), האם המהירות המצויינת על הכטיסים השונים מורגשת בשימוש במחשבי כף יד? בררתי בחנות והמוכר אמר שעקרונית צריך לבדוק בדף היצרן ולראות מה הוא אומר.. (אבל אני מניח שלפעמים זו סוג של קומבינה...כך שאם מישהו ניסה משהו וזה טוב לו.. אשמח לשמוע) תודה ויום נעים.

tzafrirs

New member
כמה תשובות

נתחיל מהקצרים... עדיף כרטיסי זיכרון מחברות מוכרות, כמו: scandisk ו... לא זוכר. תן דברים שמצאת ואנחנו נגיב. לגבי כרטיס WIFI, מדובר על כרטיסי SD. יש שתי סוגים, יש כאלה שהם גם WIFI וגם כרטיס זיכרון. אלה עולים הרבה יחסית והם בולטים החוצה מהמכשיר. ישנו עוד אחד, שמכיל רק WIFI והוא בקושי בולט מהמכשיר. אתה יכול להפעיל על הפוקט סקייפ כשיש לך חיבור לאינטרנט (למשל WIFI), רק שתדע שאתה צריך להחזיק אותו בתור פלאפון, משום שהוא לא בנוי לסקייפ. בכלל סקייפ לא עשו עבודה טובה עם הפוקט, למשל; אי אפשר לדבר בסקייפ של הפוקט עם אוזניית BT. אבל אפשר לבצע שימוש רגיל בסקייפ לפוקט. בקשר לעברית, תלך על איירון.

למעלה