שאלה לגבי זוגיות

tallywood

New member
שאלה לגבי זוגיות

שלום שמי אורטל ותאריך הלידה שלי הוא 1.7.1982. 8 בבוקר הייתי רוצה לדעת אם בשנה החדשה צפויה לי מערכת זוגית בקשה תענו זה מאד חשוב לי להמשך הדרך

תשובה לאורטל

את יכולה להכירא השנה קשר שיכול להימשך מס חודשים יכול להיות שיהיה סיום וחידוש של הקשר בהחלט שנה טובה גם מבחינה של אופציות כלכליות וזוגיות אור ואהבה תמיר הנומרולוג דרך אגב אני מחליף את משה עד שיחזור

tallywood

New member
שאלה נוספת ברשותך

האם יש לך אפשרות ע"פ תאריך לידה של בחור לומר לי האם הוא מתאים לי או לא? אם כן שמו של הבחור הוא תומר והוא נולד ב -15.8.81

תשובה לאורטל

תלוי כמה זמן הקשר בינך ובינו אם מעל 3 חודשים אפשר לראות אם אתם יכולים להסתדר , על פניו רואים שהבחור הזה מאד משפחתי אוהב וחם ומאד נאה אור ואהבה תמיר הנומרולוג

tallywood

New member
לתמיר

היינו ביחד חודשיים ואז הוא חזר לארץ בעוד אני נשארתי בשיקאגו- כאן אני גרה כבר שנה וחצי. החלטנו לנסות לחכות אחד לשני עד יולי כשהוא יבוא לכאן ואז נבחן את הקשר מספר חודשים ובמידה והכל זורם כמו שצריך אני מתכוונת לחזור לארץ. הוא אכן בחור חם ואוהב ושונה מכל שאר הבחורים שפגשתי לכן חשוב לי לדעת שאני לא מחכה לחינם. אני חייבת לומר שבחודשיים שהייתי איתו מהרגע הראשון שנפגשנו ידענו שזה זה. קשה לי להסביר למה ואיך אבל יצאתי בעבר עם גברים ולא הרגשתי מה שאני מרגישה איתו. אבל שוב פעם היינו רק חודשיים ביחד ולא ממש בחנו את הקשר לעומק כדי להבין שזה יוביל למשהו לכן אני בדילמה.

היי אורטל

תכתבי לי למייל ואשתדל לעזור לך כמה שיכול הפרטים שם פרטי+משפחה של שניכם שם האימא אור ואהבה תמיר הנומרולוג

tallywood

New member
הי תמיר

רציתי רק לודא שקיבלת את המיל האחרון שלי .משום מה היו לי קצת בעיות עם המחשב

למעלה