שאלה לגבי זוגיות

HollywoodNews

New member
שאלה לגבי זוגיות

אין לי את שעת הלידה של הגבר, אני נולדתי ב-22 לאפריל 1975 בשעה 15:20 פלוס מינוס חמש דקות (באיזור המרכז) והוא ב-21 לאפריל 1976 בתל אביב. אני יודעת שקשה לעשות הצלבת מפות בלי שעת לידה, אבל בכל זאת אם אפשר לראות מאין יכולות לצוץ בעיות בקשר. מצד אחד אמורה להיות התאמה מצויינת ויש סך הכל; שני שוורים עקשנים ומתקדמים לאט אבל באותו ראש, ירח בתולה מול ירח בגדי, ונוס בתאומים מול ונוס בטלה וכו'. אודה על כל פרט קטן. תודה רבה.

הוליבוד

הפורום כאן אינו מנתק מפות זוגיות. כאן בעיקר לומדים ולא לוקחים אחריות על משהו כל כך מורכב כמו ניתוח הצלבת מפות, מה גם שבלי שעת לידה בכלל ואחת לא מדויקת, זה ממש בלתי אפשרי. סורי.

HollywoodNews

New member
תודה, אבל זאת אומרת..

שאתה רומז שיש משהו לא בסדר במפה המוצלבת ולא נעים לך לומר? אני בכל זאת אשמח לעזרה, זה חשוב לי מאוד.. ואני מספיק בטוחה באהבה הזאת בשביל לקבל ניתוח לכאן או לכאן. אני רק רוצה לדעת מאין הבעיות בקשר מגיעות למרות ההתאמה לכאורה.

לא רומז כלום

פשוט אומר שהפורום הזה כאן אינו המקום לקבל את ניתוח העומק שאת זקוקה לו.

HollywoodNews

New member
לפי החשיבה הזאת,גם לא לעזור זאת חוסר אחריות:)

בכל מקרה, מצאתי באתרים באנגלית שירות הצלבת מפות גם ללא שעות לידה והניתוחים טובים ומועילים גם כך. בגלל שהתחזית השבועית שלך מאוד מדוייקת ומחוברת למציאות חשבתי שיהיה טוב אם תאיר את המצב. שבוע טוב.

כמה הארות

1. הצלבת מפות ללא שעות לידה אינה מקצועית אינה רצינית ומטעה.
2. אי אפשר ל'האיר' את המצב בלי לעשות עבודה מקצועית שלא עושים בפורום.
3. עבודה מקצועית מהסוג הזה שלוקחת בין שעה לשעתיים עבודה ועולה כסף, מה לעשות.
4 . מבין את הצורך בסיפוק מיידיוחינמי אבל מקצועי ורציני - זה לא.
5. שבוע טוף.

למעלה