שאלה לגבי ויברטורים

PainterJane

New member
שאלה לגבי ויברטורים

שאלתי בבוקר בפורום סקס ואני מדביקה גם כאן: שלום, החלטתי שהגיע השלב בו אם אין אני לי מי לי, ואני מתגברת על עכבות וקונה לי ויברטור. אבל אני דיי מבולבלת יש כזה מגוון. חשבתי להתחיל עם צעצועים זולים, וככה לאט לאט להתנסות, וזה לא נורא אם זה לא טוב לי כי זה זול. מצד שני קראתי איזה כתבה שדיי הפחידה אותי לגבי צעצועי made in china זולים, ואולי אני לא כל כך רוצה להחדיר אותם לגוף שלי... האם יש איזשהן המלצות, או דגשים? דגם שאתן חושבות שהוא ממש מוצלח? חנות אינטרנטית שנחשבת אמינה וטובה? ובכלל, מה אני צריכה לדעת? אני אשמח בעיקר להמלצות אישיות של בנות על מכשירים (למרות שכל אחת ומה שמתאים לה וכו) תודה ויום נעים ג'יין

כמו תמיד מדובר בנושא אינדוודואלי

ולמרות שכל אחת יכולה לפתוח פה איזה ויברטור הכי טוב לה, זה לא בהכרח אומר שזה אכן יהיה לה הכי טוב בכל מקרה, מציעה לך לבדוק את החנות סיסטרס שהיא בעיני איכותית ולא יקרה יש להם מוצרים מחברת FUNFACTORY שנחשבים למאוד איכותיים. אפשר לקנות דרך הרשת בהצלחה

כמו בכל שאלה של טעם ההמלצות לא שוות הרבה...

צריך לבדוק את הדברים אישית ומקרוב. לכן אנחנו ממליצים לך לא לקנות את הצעצוע הראשון שלך באינטרנט אלה לבוא לחנות אמיתית ומכובדת, כמו למשל sisters.co.il . היחסים שלך עם המוצר הולכים להיות אינטימיים, לכן חשוב שתאהבי אותו מכל הבחינות: צבע, גודל, צורה, מרקם ועוצמת הרטט. המגוון הוא עצום, אך בחנות ריאלית תוכלי למשש את הדוגמאות ולהתייעץ עם המוכרות. המוצרים של FUNFACTORY הם בהחלט איכותיים ביותר , אך גם יקרים להחריד, במיוחד בארץ וקיימות אופציות יותר זולות ולא פחות טובות. כדאי לשים לב , האם ניתן להשתמש במוצר בתוך המים כי אולי ותרצי לקחת אותו אתך לאמבטיה.

5halo

New member
שלום יקירה

כאחת שעובדת בחנות סקס והתנסתה בכול מיני סוגים של ויברטורים וכו חבל על הכסף שלך...... נכון שזה כמה זולים וזה לא נורא אבל כבר עדיף לך להשקיע פעם אחת ולקנות משהו טוב. ההמלצה האישית שלי הוא הויברטור המאלץ גמירה (רולסירוייס) ויברטור שעובד גם על נקודת הג', גם על הדגדגן וגם על 21 שרירים בנרתיק אני יודעת שמכול הצעצועים שלי אני הכי אוהבת אותו.... לגבי התוויות נגד אני אישית הולכת על בטוח ותמיד קונה את ההיפואלרגניים. בנוסף צריך לשמור על נקיון הויברטור, לשטוף אותו אבל לשים לב עם מה כי יש סבונים שיכולים להזיק לו(תשאלי בחנות) בנוסף משהו שאני עליתי עליו... בשביל למנוע הווצרות של פטריות שונות על הוויברטור אני שותפת אותו עם מים וחומץ, פטריות וגינליות לא אוהבות סביבה חומצית ומאז שהתחלתי לעשות את זה הפסיקו לי הפטריות. שיהיה לך בהצלחה אם יש לך עוד שאלות אלי את מוזמנת לפנות אלי במסרים אישיים יום מקסים הילה

PainterJane

New member
זה קצת מאוחר אבל...

קניתי כזה מסיליקון היפואלרגני של פאן פקטורי. המוכרת אמרה לי לנגב במגבון לח, מה שלא נראה לי מספיק. אני יכולה לשטוף אותו עם מים? (ולהגן כמובן על בית הסוללות?) איזה חומץ את משתמשת, של מטבח פשוט?

5halo

New member
אני מכירה את החברה הזו

היא בהחלט לא רעה אני שותפת אותו אבל רק את האיזור שנכנס לתוך הנרתיק ונוגע בדגדגן בזרם חלש ותשימי לב איזה סבון את משתמשת כי יש כאלו שיכולים להזיק לו או לך. וכן חומץ מטבח פשוט כף בערך על חצי כוס מים ושותפת עם זה זה גם אחלה תרופת סבתא לפטריות בנרתיק

למעלה